Цвети Радойчева отпразнува третия рожден ден на дъщеря си!

Боби Чолакова

Поп певицата Цвети Радойчева, която триумфира преди месец на Bg Music Festival, отпразнува третия рожден ден на дъщеря си Ванеса с весело градинско детско парти.

На 29 август успешната поп певица написа в социалната мрежа „Днес душата ми пее най-красивата мелодия.Моята прекрасница Ванеса става на 3 годинки. Нека бъде здрава,щастлива и благословена. Обичаме я безкрайно!

Цвети публикува и  прекрасна снимка заедно с малката ,на която по всичко личи , че Ванеса е наследила красотата, харизмата и обаянието на лъчезарната си усмивка именно от своята майка.  Оказва се , че  момиченце не само е много красиво,а е надарено и с големи артистични заложби, тъй като пее, танцува,има интерес към музикални инструменти и актьорска игра , още от сега е истинска гордост за мама и тати.

Много приятели и колеги от музикалните и артистични среди поздравиха дъщеричката на Цвети Радойчева, а великия поет Петър Москов написа специален поздрав под формата на стих, който подари на Ванеса по повод рождения й ден.

Въпреки многобройните си професионални ангажименти, Цвети Радойчева определено обича да прекарва свободното си време със своето семейство и чаровната Ванеса , която е много любознателно и емоционално дете, а когато Цвети е на събития,концерти и пътувания доверява изцяло грижите за нея на своята майка.

Харизматичната поп певица имаше изключително успешно и динамично лято .Юли месец Цвети Радойчева  грабна голямата награда на фестивала BG Music Festival със своята авторска песен „Изчезни“, която е посветена на жените пострадали от домашно насилие и скоро ще се сдобие с официален видеоклип. Видеото ще се реализира с подкрепата на най-големия женски клуб „Зонта клуб „ и именно с него и песента Цвети ще даде голяма гласност на проблема с насилието над жени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *