Цвети Радойчева -открива учебната година с песен( вдъхновява младите)

Боби Чолакова

Поп певицата вече трета година е лице на кампанията“Успели българи дават личен пример“.Инициативата е с подкрепата на Мон и Столична община и е с организатор Диана Николова Миланова .Лица на кампанията са и едни от най-големите имена от българския ефир, спорт и шоубизнес като Ники Кънчев, Тервел Пулев,Дани Ангелов,Ненчо Балабанов, Краси Аврамов, Цвети Радойчева и др., които присъстват и в благотворителния календар за 2019 година, а средствата от неговите продажби отиват за деца в неравностойно положение.

Тази година хитовата изпълнителка Цвети Радойчева откри учебната година в 153-  то Спортно Училище „Неофит Рилски“ с българска музика, своите хитове „Бъди до мен“ и най-новата си авторска песен „Изчезни“, с която грабна и голямата награда на фестивала  BG Music Festival в Сандански това лято. Заедно с певица Тихомир Митов огласиха откриването на учебната година и в 104 ОУ „Захари Стоянов“, а специалните гости Ники Кънчев,Тервел Пулев,Николай Василковски,Дани Ангелов,Наско Михайлов,Елена Таскова,Димитър Главчев,Ирина Йорданова,Николай Терзиев,Милица Генчева и Анатоли Кръстев пожелаха успешна учебна година на ученици,родители и учители.

Кампанията“Успели българи дават личен пример “ вече четвърта година има за цел да насърчава четенето, грамотността и кариерното ориентиране на учениците в живота. Известните и успели българи от различни сфери влизат в час и чрез своите многобройни срещи с ученици от цялата страна ги мотивират и  вдъхновяват да вървят по пътя на духовността, и знанието,оставайки тук в България за едно по- светло бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *