„Белла България“ на ANUGA 2019

Боби Чолакова

Новите продукти на хранителната компания ще бъдат представени на щанд А-049 в палата 4.1.

Хранителната компания „Белла България“ представя актуалните си продуктови каталози на най-голямото търговско изложение на храни и напитки в света ANUGA (5-9.10.2019, Кьолн). Екип „Експорт“ на BELLA очаква посетителите на щанд А-049 в палата 4.1. Традиционно за компанията, най-много са иновациите при замразените тестени продукти, където богатото портфолио е разширено с нови продукти – щрудели, пролетни рулца и продукти от куру тесто.

 

„Белла България“ поддържа изключително разнообразно портфолио от продукти с постоянно качество и конкурентни цени. Тестените продукти включват точени кори и готови баници с различни размери и пълнежи, бутер тесто, тесто за пици, пайове. Компанията предлага богат избор от маргарини с различна масленост, пълно портфолио от месни продукти – малотрайни и трайни колбаси, сурово-сушени и варено-пушени деликатеси, кайма и формовани продукти от мляно месо, както и млечни продукти и продукти от прясно месо в различни разфасовки.

 

Тазгодишното участие на „Белла България“ на ANUGA е шесто по ред. На изложението компаниите лидери в хранителния бранш в международен план представят най-новите си продукти и иновации и получават възможности за нови контакти и професионални партньорства.

 

За повече информация:

 

„Корпоративни комуникации“

 

news@bella.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *