Среща с диабетната хирургия отблизо – безплатни консултации от турски специалист на 11.10.2019г.(петък)

Боби Чолакова

Голяма част от вас със сигурност са чували за турския хирург проф.д-р Халил Алъш. А за тези, които не са – ще имате възможност да се запознаете с него и труда му за пръв път тук, на безплатна лична среща в София. Поради големия интерес към водещия в своята сфера турски специалист, той ще гостува в България, за да запознае хората отблизо със себе си и своята основна дейност. Входът е отворен за всеки, който иска да се наслади на няколко интересни и полезни часа.

Кой е проф.д-р Халил Алъш?

Проф. д-р Халил Алъш е ръководител на отделение “Хирургия” към университетска болница MEDICALPARK FLORYA, Истанбул и е сред водещите специалисти по диабетна хирургия в света. Той се занимава по-конкретно с бариатричната хирургия или още наречена метаболитна заради връзката ѝ с метаболизма.

За много хора тези термини са чужди, но накратко методът, който проф. д-р Халил Алъш използва, е свързан с драстична загуба на тегло в случаите, в които това е необходимо, което от своя страна води до излекуване на диабет от II-ри тип, тъй като наднорменото тегло е един от основните рискови фактори за развитието му.

Метаболитната хирургия е подходяща за пациенти на възраст от 18 до 70 години.

Ако това ви звучи привлекателно, проявявате интерес към методиката или просто желаете да чуете повече за професора и неговите трудове от самия него, то ви каним на събитието, което ще се проведе абсолютно безплатно на 11 октомври в офиса на MEDICALPARK в София.

Нещо повече, много пациенти с проблеми във вече изброените области ще получат възможност за безплатна индивидуална консултация на база предоставени медицински документации и изследвания.

Стълбичката на успеха

Няма титла, която се постига лесно, а усърдната работа на проф. д-р Халил Алъш е доказателство за това, че няма невъзможни неща.

В своя професионален път той преминава през редица стръмни стъпала, за да се изкачи там, където е днес.

В годините е практикувал като част от екипа на редица прочути болници в Турция, а и по целия свят. През 2010 г. той получава титлата доцент, а през 2016 г. е хабилитиран като професор. След като получава сертификата за специализация, работи и се обучава в чужбина – ендоскопия, бариатрична хирургия, лапароскопия и роботизирана хирургия. От 2003 г. се занимава основно с всички видове лапароскопска хирургия (особено хирургия на бариатрична и стомашно-чревна система), диагностично – терапевтични ендоскопски интервенции (гастроскопия, колоноскопия, ERCP, ендоскопска УСГ). Част от годините труд са побрани в над 70 публикации в турски и международни издания.

Освен всичко това, той е член и на редица национални и наднационални организации, които са доказателство за важността на неговата работа и приноса му към тези сфера на медицината. Сред тях са Турската хирургическа асоциация, Асоциацията по травматология и спешна хирургия, Националната асоциация по ендоскопско-лапароскопска хирургия, Дружеството на американските стомашно-чревни ендоскопски хирурзи (SAGES), Европейската асоциация за ендоскопска хирургия (EAES) и редица други.

Трудно бихме намерили правилните думи да го опишем в няколко кратки изречения, но за да разберете повече – заповядайте на 11 октомври 2019 г. на ул. „Цар Самуил“ 1, партерен етаж, № 4 , където се намира българският офис на MEDICALPARK.

Ако желаете да си запишете час за безплатна индивидуална консултация, то позвънете на този телефон: 0888688805. Ще се радваме да ви бъдем полезни!
Снимка на ПРофайл – Агенция за публични комуникации.

С грижа за здравето – безплатни консултации с турски специалист по Урология на 12.10.2019г.(събота) „Здравето е основно и безкомпромисно право на всеки“ – това послание е изпратено до всички хора от световнопризнатия уролог проф. д-р.Семих Аян, а от MEDICALPARK ви предлагат да се възползвате от това право напълно безплатно. С голямо удоволствие ви съобщаваме, че ще имате възможност за лична среща със самия него при гостуването му в София. Нещо повече, на събитието ще може да получите безплатна консултация, която ще се извърши индивидуално на база предоставени от вас медицински документи и изследвания. Единственото, което трябва да направите, е да се обадите и да си запазите час на тел: 0888688805. Проф. д-р Семих Аян – истински принос за медицината Ако все още не сте запознати с личността на д-р Аян, то нека ви споделим няколко думи за него. Професионалният му път започва през далечната 1991 г., когато завършва Медицинския факултет към университета Cumhuriyet в Турция, а едва 6 години по-късно той успешно приключва и своята специализация – Урология в същия университет. Практика на проф. д-р Семих Аян изключително динамична и пъстра, което допринася за пожънатите от него успехи. Той е специализирал в детска болница Бостън към Харвардския университет, както и години по-късно към университетска болница Чикаго (САЩ). През 2009 г.е хабилитиран за професор, а понастоящем работи като началник към отделение Урология в болница MEDICALPARK, Истанбул. През годините д-р Семих Аян е натрупал редица постижения, които заслужават висока оценка. Именно такава са множеството му сертификати, сред които от Европейска Асоциация за Урология, както и медицински лиценз за САЩ (USMLE – full certification). Благодарение на големия си брой международни публикации, неговите думи достигат до хората по целия свят. А след по-малко от седмицата ще имате невероятната възможност да се срещнете с него в София. Професионализмът на проф. д-р Семих Аян е безспорен, затова заповядайте на 12 октомври (събота), за да получите безплатна индивидуална консултация в някоя от следните области: – Урология – Педиатрична урология – Онкологична урология (тестиси ,простата , бъбреци) – Бъбречни камъни – Уголемена простата – Реконструктивна пластика на уретрата Събитието ще се проведе в представителния офис на MEDICALPARK за България, който се намира в гр. София, ул.”Цар Самуил” №1 партерен етаж, №4 и приветства всеки, който иска да се докосне до ума и таланта на д-р Семих Аян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *