Цвети Радойчева пя на френски език на Парижкия Бал

Боби Чолакова

Красавицата би специален гост на тазгодишния Парижки Бал, който се проведена 5 .10 . в хотел Маринела.

Цвети получи поканата от Ефемия Фард( хореограф и режисьор на бала) , която била впечатлена от нейния талант на друго престижно събития.

Шестото издание на Парижкия Бал, който е под патронажа на Симеон Втори и съпругата му доня Маргарита ,бе организиран по традиция от Юнион клуб и г-н Христо Куртев, чийто рожден ден пък тази година съвпадна със специалното събитие.

Цвети Радойчева изпълни брилянтно 2 песни на френски език, сякаш пее на роден език и впечатли представителите на европейската аристокрация , бизнеса и дипломацията.Именно на нея се падна честта да поздрави и изпее Happy birthday на г-н Христо Куртев.

Шармантната певица винаги се отличава с безупречен външен вид и артистични тоалети.Този път Цвети бе като принцеса от приказките с изящна синя рокля с корсет на дизайнерките Донка и Валерия Лазарчеви( модна къща Одета).

  • До края на месеца Цвети Радойчева пуска видеото към песента “Изчезни“, с която триумфира това лято на фестивала BG Music Festival.
  • Сингълът е посветен на жените пострадали от домашно насилие, а реализацията му ще бъде подкрепена от дамски клуб Зонта.
  • Снимки: Хайлайф

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *