Хороскоп за 10 декември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък поддържате равномерно темпо в работната, Близнаци едва ли сте доволни от него. И в следващите дни няма да бързате много. Стрелци ще напомнят на Овни за домашните задължения, сега обяснимо са повече. Вашето внимание остава в служебните задачи, между колеги и партньори има интриги. А и на вас все ви се струва, че не дооценяват усилията ви. Внимавайте на път.

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
По примера на Лъвове и вие ще бягате от спорове на околните, те са ви нужни като съмишленици и помощници. Повечето Телци има на кого да разчитат за сътрудничество – приятели и познати харесват идеите им за изява и бизнес, ако става дума за пътуване или ремонти, също могат да им препоръчат точните хора. От сегашни срещи и запознанства могат да тръгнат дълготрайни връзки.

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този четвъртък забавянето в деловата сфера ви дразни, готови сте да спорите и Овни може да си изпатят. Близнаците да го дават по-кротко. Едно, разправиите може да се усложнят и изострят. Второ, скоро ще видите, че ви се откриват по-различни и по-добри шансове за професионална изява и печалби, отколкото сега виждате. С времето ваши идеи се избистрят и ще намерите съмишленици.

RakРАК (21.06 – 21.07)
Четвъртък ви подтиква да мислите за нови делови планове и партньорства. Раците да не разчитат веднага да намерят покровители и съмишленици, шефовете имат по-различни грижи от тях. Но вашата упоритост и такт са доста убедителни, а и сте склонни на известни компромиси. Ако сте се стремили към самостоятелни проекти, първо ще действате в екип, така доходите са сигурни.

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък не искате да се месите в спорове на колеги и познати, Телци ще се поучат от това. Лъвове и Скорпиони сега ще намалят темпото, съобразяват се с трудностите, с различни планове на околните. Намирате допирателна между своите и техните интереси и ще решите важни задачи, а после ще преценявате как да действате. Помагат ви обаче близки хора, другите забравят услугите ви.

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Днес не сте в силна позиция в деловата сфера, с обществени организации. Девите да бъдат гъвкави, с такт и отстъпчивост ще прокарат някои идеи за работата на екипа. Притесняват ви финансите, в този период разходите са по-големи, може да имате и неразбирателства с близки, познати. Пазете се от интриги и спорове, а преди да отхвърлите съвет, обмислете сериозно темата.

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
До следващия понеделник трябва да обмислите по-сериозно плановете си за делова изява, има възможности за печалби, но и организацията на работата следва да е на ниво. Везните имат хубави идеи, колеги и партньори също са анализирали нещата, така че да не налагат на другите мнение. Обсъдете заедно всичко, ала предпазливостта при пречки и здравословни проблеми си е ваша.

SkorpionСКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сега вие и Лъвове намалявате темпото в работата, настроени сте за размисъл. А и финансите наистина трябва да се гледат под лупа, разходите са повече, може да се наложи пътуване. Хубаво е, че идват приходи от забавени плащания, бързи поръчки. Скорпионите се ориентират доста точно с какво трябва да се заемат, а с търпение и старание си гарантират добрите резултати.

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В четвъртък подсказвате на Овни да не забравят домашните задачи. Не че Стрелците нямат служебни, напротив. Но свършите ли с делата, чувствате се длъжни да общувате повече с деца и внуци, да се видите с приятели, роднини. Мнозина са доволни от професионална изява и бизнес. Макар че напоследък е имало пречки, справили сте се, печелите, никой няма да се крие зад гърба ви.

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Четвъртък не е подходящ да започнете новите си проекти, макар че сигурно ви се ще. Е, Козирозите вече са поели доста ангажименти, да гледат да ги свършат прецизно и в срок, после ги чакат и домашни грижи. Обичате си къщата и искате да я подготвите за празниците, редно е да поискате и помощ от близки. Ако възлагате нещо, кажете конкретните си изисквания. И отдъхвайте повече.

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък внимавайте какви ангажименти поемате, май се товарите много. Част от Водолеите искат да спечелят добре, за да могат да поглезят домашните си за идващите празници. Втори бързат, но така правят грешки и докато ги наваксат… Не се мъчете да печелите зад гърба на колеги, партньори, ще загубите приятелското им отношение. Има и хора от знака, които искат да помогнат на други, като че ли не намират най-ефективен начин. Без рискове.

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
За четвъртък сте оставили доста задачи, които да уредите по административен или финансов път. Група Риби трябва да поправят стари грешки, тази мисъл ги напряга, настройват се песимистично. Не бива, и другите имат своите победи и загуби, а сега ситуацията е благотворна за вашите идеи. Бъдете по-прецизни, работете спокойно и не лишавайте от внимание най-близки, отдихът е нужен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *