Наталия Футекова ще вземе участие в Pitch Bootcamp VIII

Антони Чолаков

Доц. д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник в софтуерната компания ERP.BG, основател  на образователната организация ERP Academy и член на Управителния съвет на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ), ресор висше образование, ще вземе участие като ментор в интензивен еднодневен кариерен акселератор, организиран от „Мрежа на младите таланти“ на 23 ноември  във Велико Търново.

Събитието е насочено към студенти и наскоро завършили младежи. Официални гости и ментори по време на Pitch Bootcamp ще бъдат още Александър Иванов, Анна Петкова, Бранислава Йович, Ивайло Николов, Ивайло Здравков, Кристина Илиева, Любов Павлова, Петър Пройков, Цветанка Иванова, Кристина Илиева, Антоанета Калушкова и други.

В рамките на събитието ще се проведе обучение за изграждане на  силен личен професионален профил, както и ще се практикува наученото, съвместно с профисионалисти от различни бизнеси.

Pitch Bootcamp предоставя възможност за участие на студенти и наскоро завършили младежи с акцент за развитие на тяхната личност като бъдещи професионалисти, насоки за стартиреане на бизнес и кариерно развитие.

За повече информация посетете:  https://youthtalentnetwork.bg/

 

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, транспортна дейност и други. ERP.BG има развита мрежа от специализирани партньори: бизнес консултанти по внедряване, dev партньори за развойна дейност и създаване на приложения, както и висококвалифицирани специалисти от експертен отдел.

За повече информация посетете http://erp.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *