БЛОНДИНКИ взривиха БИБЛИОТЕКА

Боби Чолакова
На 29.11.2019г в клуб Once Upon a Time Библиотека се проведе Розово парти, с което Международната Асоциация на Блондинките даде старт на поредицата от атрактивни блондински събития, които ще взривят България през следващите години. Гостите на партито бяха посрещнати с чаша пенливо вино със златни частици Gold Moon.
Президентът на Международната асоциация на блондинките Олга Ускова и Вице президента Цветелина Чорбанова представиха програмата за 2020г. и разказаха няколко блондински вица. За доброто настроение на гостите се грижиха блондинката Роси Русева и съпруга и. През вечерта имаше томбола с много подаръци, осигурени с любезното съдействие на Skeyndor, Lidera Trading, Efrosina Cosmetic, Star Nails Bulgara и Канген.
На всичко това, гостите се наслаждаваха, отпивайки от луксозния изтънчен вкус на Италианските вина Santero и кетъринг от Matti-D.
Очаквайте  през 2020г още много изненади от прелестния и взривоопасен блондински тандем Оля и Цвети, сред които са Рали състезания между блондинки, Бал и награди, конкурс и т.н
Ако и вие искате да се част от розовия женски свят заявете своето членство на www.interblondesassociatin.com или на Фейсбук страницата. Двете руси изкушения са се погрижили и за всички блондинки, създавайки онлайн магазин Blondream.com, където нежната част ще открие много продукти специално за блондинки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *