Хороскоп за 12 и 13 декември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота и неделя вие и Близнаци се натъквате на трудности. Ако са делови, Овните ще се справят по-леко, свикнали са да упорстват, да усвояват нови неща. И сега това ще помогне, макар не толкова бързо, колкото ви се ще. Вслушвайте се в съвети на дами, уместни са. Обвързаните по-мъчно постигат съгласие, свободните сърца следват желания, макар че отношенията са крехки.

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Хубав уикенд за партньорствата, макар че отначало ще ви се струва – околните не държат на обещанията си, трябва да изисквате, да се сърдите. Телците да си гледат работата и тактично да напомнят от кого каква помощ очакват, накрая ще я получат. В някои случаи ще задействат и съвместен план, по-доходен им е. В любовта нещата се подреждат по-бавно, а и с повече съвети от приятелите.

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда като Овни срещате трудности в работата и у дома, при мнозина се трупат проблеми от сряда. Близнаците ще се справят, макар с повече усилия и търпение към околните, някои са готови да вдигат шум за дреболии, не бива. В лични неща също, трябва и при най-малък повод да доказвате на избраника си, че заслужавате доверието и обичта му. Не бързайте за смяна на работата си.

RakРАК (21.06 – 21.07)
Днес и утре вие и Везни трябва да се пазите от спорове с близки. Раците имат доста задачи, няма да разчитат на голяма помощ отстрани, а ще действат. Добре, но не се изнервяйте, трябва да остане и време за отдих, и то с весела компания. Приятели ви търсят, за да споделят проблеми, но песимизмът им ви дразни. Свободните сърца да не бързат с флирт, ще имат по-хубави шансове.

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега вие и да останете на по-заден план, от Скорпиони не го очаквайте. Много Лъвове имат нужда от отдих и ще си го осигурят, общуването с близките им ги тонизира и зарежда с нови сили и идеи. Необвързаните може да срещнат човек, с когото постепенно ще заздравяват отношенията си, някои пък вече мислят за задомяване. Така или иначе, сега оставяте делови и лични грижи зад гърба си.

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
В събота и неделя се натъквате на пречки и едва ли ще следвате припрени Стрелци. Наистина Девите няма защо да бързат, трябва да анализират деловите проблеми, да подготвят новите си изяви, да потърсят закрила и допълнителна информация. Разбирателството с близки също не е на ниво, използвайте го като повод за позитивни промени. И следете бюджета си, парите ви не са бол.

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През уикенда вие и Раци избягвайте спорове с близки, нали в труден момент с тях си помагате. И все пак гледайте да не създавате взаимна зависимост, не е редно. Сега делата на Везните вървят добре, време е да мислят за нови планове и изяви. С чар привличате ухажори и кандидати за бизнес съюзи. Не късайте с досегашните си партньори, а към роднини подчертайте грижата и вниманието.

SkorpionСКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Ако сега Лъвове ви напомнят да не се изтъквате в екип и между близки, няма да слушате Скорпионите отдавна се стараят за изпълнение на свой план и вече не отделят много време за отдих, просто усещат: идва момент да приключат проекта, да се радват на резултата. Така е, но и домашни, и приятели търсят компанията ви. Ако има проблем, не налагайте мнение, на вас не ви е драго.

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес и утре сте нетърпеливи за делови и лични промени, Деви не одобряват това. Стрелците трябва да действат в екип, да уговарят точно своите задачи и работата на другите, за да няма разминаване, преправяне на свършени неща. Ако се хванете както трябва с всичко, резултатът ще е ОК. И за битови грижи ще важи, а за обвързване и пр. е нужно време, изчакайте, подгответе почвата.

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В събота и неделя Водолеи ви напомнят да упорствате повече по набелязаните делови задачи. Сега Козирозите имат завиден късмет да срещнат нужните им хора, да получат ценна информация, да им покажат професионални тайни. Ще се възползвате, дори временно да останете в подчинена позиция в някакъв екип. Необвързаните имат шанс за партньорство, но ще го градят доста дълго.

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес и утре упорствате и в работата си, карате и Козирози да гонят своите, а може и да обедините сили. Водолеите са настроени добронамерено, а за някои хора е излишно да демонстрират симпатии. Заемете се с личните си задачи, има и домашни, дамите ще се справят по-находчиво със ситуациите. Господата май спорят с близки. Проблемите ще отзвучават, дръжте на разбирателството…

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
От вторник обмисляте някои делови планове, вече е време за отдих. Разбира се, Рибите ще приключат с поетите задачи, шефовете ценят стриктността и упорството, може да го покажат и във възнаграждението. Проблемът е в отдиха, ангажирате се с хора, които пилеят времето, обещават ви услуги, а не правят нищо… Направете си сметка как използвате почивката, близки ви чакат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *