Премиерите през февруари National Geographic

 

Brain Games 6 (8 еп. x 60 мин.)

Сряда, 5 февруари 2020 г. @ 22:00 ч.

Премиера през февруари

 

 

 

“Brain Games” се завръща за шести сезон с нови напрегнати каскади, известни участници и импровизирани игри. Епизодите включват богато разнообразие от теми, сред които са битка на половете, музика, оптични илюзии, умът над материята, закони на привличането, филмова магия и деца срещу възрастни.

 


Апокалипсис: Война на световете (6 еп. x 60 мин.)

Вторник, 25 февруари 2020 г. @ 23:00 ч.

Премиера през февруари

 

 

Разказът за този невероятен за историята период между 1945 и 1991 г. беше определен като конфронтация между два свята и две системи. Капиталистическият Запад, доминиран от силните Съединени щати, изправен срещу комунистическия Изток в лицето на Съветския съюз. И двете страни притежават най-могъщото оръжие на света – атомната бомба – която не могат да използват поради страх от унищожение.

Този ужасяващ баланс на страха парадоксално довежда до половин век на мир и просперитет на Запада. По време на Студената война Азия се превръща в място, където се „локализират” редица малки войни между двете суперсили. Всичко това става вдъхновение за създаването на поредицата, която е колкото живописна, толкова и агресивна. Предаването разкрива ключовите взаимодействия между мира и прогреса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *