Бляскаво представяне на „Световната PR революция“ на Максим Бехар в София

Боби Чолакова
Книгата, първоначално издадена в САЩ, е оценявана като една от най-добрите в света в областта на PR-aНай-новата книга на Максим Бехар „Световната PR революция“ беше официално представена за първи път в България в книжарница „Гринуич“. Събитието бе уважено от стотици гости, сред които мениджъри на големи компаниидипломатижурналистипредставители на академичната общност и на шоу бизнеса. „Световната PR революция: Как умните лидери успяват в света на променящия се PR“ (The Global PR Revolution: How Thought Leaders Succeed in the Transformed World of PR)“ бе представена от д-р Соломон Паси, президент на Атлантическия клуб в България, проф. Любомир Стойков, PR и медиен експерт, и Виктория Бисерова, управител на издателство „Ентусиаст“, което издава книгата в България.

„Световната PR революция“ на Максим Бехар, дългогодишен журналист, успешен бизнесмен, дипломат, собственик и мениджър на една от водещите PR компании в България M3 Communications Group, Inc., първоначално излезе в САЩ, където постигна забележителен успех. В продължение на две седмици книгата бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com и продължава да е след най-продаваните нови книги в тази област.„Световната PR революция“ съдържа мнения на 100 от най-влиятелните PR експерти от 65 страни от 6 континента и предоставя на читателите уникален поглед към съвременните комуникации. Книгата е оценявана като една от най-добрите в света в областта на PR-a.

„Има няколко неща, които могат да направят човек щастлив, и едно от тях е да види толкова много свои приятели и хора, от които се е учил, тук, в тази пълна зала. Щастлив съм обаче и че България е първата страна след САЩ, в която книгата ми излиза, и това дори беше едно от условията ми пред американските ми издатели от Allworth Press. Надявам се всеки от читателите да научи поне един факт, едно изречение, една случка или един интересен казус, който може да промени или бизнеса, или дори живота му“, заяви авторът на „Световната PR революция“ Максим Бехар.

„Работим с Максим Бехар за втори път и сме щастливи, че „Ентусиаст“ издава „Световната PR революция“ в България. Книгата беше приета изключително добре от читателите, като първият ѝ тираж в страната се изчерпа за по-малко от месец“, каза Виктория Бисерова, управител на издателство „Ентусиаст“.

„Кой може да повярва, че преди няколко десетилетия в малка България се е родил човек, който пише бестселъри и постига феноменални международни успехи, с които сега всички се гордеем. В „Световната PR революция“ виждаме Максим Бехар в една нова роля на въздействащ автор и сме впечатлени от майсторството му да разказва истории“, коментира д-р Соломон Паси.

„„Световната PR революция“ е уникален и разтърсващ труд, който чертае нов път пред световните комуникации. Максим Бехар представя изключително живо и енергично, но и много аргументирано своите възгледи за съвременния PR бизнес. Силата на неговата книга е, че ангажира с мнения и оценки световно признати комуникационни лидери като Пол Холмс, Сър Мартин Сорел, Дейвид Галахър“, заяви проф. Любомир Стойков.

„Световната PR революция: Как умните лидери успяват в света на променящия се PR“ е предназначена за много широк кръг от читатели, интересуващи се от PR бизнеса – мениджъри, студенти, PR експерти, предприемачи или просто любопитни читатели, желаещи да обогатят познанията си.

Книгата може да бъде закупена онлайн от сайта на издателство „Ентусиаст“, както и от официалната страница на книгата. „Световната PR революция“ се предлага в книжен център „Гринуич“, както и в някои от големите вериги книжарници в страната – Orange, Booktrading, Ciela и други.

За Максим Бехар
Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат и възпитаник на Harvard Kennedy School. Той е основател и Главен изпълнителен директор на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Председател на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. Максим Бехар е Почетен генерален консул на Република Сейшели в България. В края на 2017 г. приключи своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO. Книгата му „Световната PR Революция“, издадена първо в Съединените щати, е оценявана като една от най-добрите в света в областта на PR-a през последните години.

За M3 Communications Group, Inc.
M3 Communications Group, Inc., партньор за България на водещата световна PR компания – Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. Компанията е носител на десетки международни и местни награди: 3 пъти Агенция на годината в България – 2011, 2016 и 2018, най-добра консултантска компания в Източна Европа за 2012 според The Holmes Report, най-добра PR компания в света според The Stevie Awards и много други.

За допълнителна информация, моля, свържете се с
M3 Communications Group, Inc., тел. 02/818 70 10 и press@m3bg.com.

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *