Премиерите през февруари 24Kitchen

Боби Чолакова

Бойният клуб на Джейми и Джими, Сезон 8

Понеделник @13:00 ч.

Премиера на 3 февруари

 

 

След като Джейми Оливър и Джими Дохърти отварят своето кафе в края на кея в Саутенд, Есекс, двамата посрещат като гости редица впечатляващи знаменитости, с които споделят своите готварски уроци и напътствия.

В течение на 12-те епизода Джейми и Джими издирват сантиментални за техните гости рецепти, свързани със специални моменти в живота им. Със самите гости Джейми пресъздава тези запомнящи се ястия, които после поднася на пълното с прегладнели посетители заведение заедно с техните рецепти.

В този сезон момчетата ще поемат и на път, за да се опитат да адресират някои тревожни въпроси, свързани с проблемите около храненето, като междувременно приканват британците да консумират по-здравословна храна.

 

 


Кулинарно приключение с Къртис Стоун (Field Trip with Curtis Stone)

Събота – неделя @14:00 ч.

Премиера на 1 февруари

 

 

Къртис и екипът му пътуват както из родината му Австралия, така и из Италия, Испания и Калифорния. Цялото приключение бива заснето от кинематографа и приятел на Къртис Дейв Горн.

Всеки 30-минутен епизод представя пътешествие в специфичен регион, подчертавайки занаятите, земеделското, виненото производство и топографията на района. Същевременно световноизвестният готвач прави собствено проучване за ястията и вината.

Премиерният епизод ни повежда на пътуване до региона на река Маргарет в Югозападна Австралия, известен със своите винарски изби, ферми и процъфтяваща кулинарна сцена. В следващите епизоди Къртис пътува до Ломбардия и Умбрия в Италия, централното крайбрежие на Калифорния, Кимбърли в Австралия и Риоха в Испания, за да покаже душата и кухнята на всяко едно от тези места.

В края на всеки епизод Къртис разкрива как всичко научено ще се интерпретира в менюто на неговия луксозен ресторант.

 


Мексиканска кухня с Пати – сезон 7 (Pati’s Mexican Table)

Сряда @13:00 ч.

Премиера на 19 февруари

 

 

Новият седми сезон на поредицата ни повежда на пътуване из впечатляващия полуостров Баха в Калифорния – място с уникална история и местна кухня, характерна със своята елегантна простота. Пати разказва за легендите, историята и употребата на различни продукти и подправки в традиционната за региона кухня. Целта е една – да покаже на зрителите как да приготвят храна, вдъхновена от невероятната Баха.

­

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *