Wizz Air стартира нова услуга за автоматично чекиране, с която ще направи пътуването още по-лесно

Боби Чолакова

От днес Wizz Air, най-зелената авиокомпания в Европа и водещият нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа, въвежда нова услуга за автоматично чекиране. Тя ще даде възможност на клиентите да получат бордната си карта 50 часа преди полета. Този иновативен нов продукт е създаден за клиенти, които искат да резервират билетите си и след това да не се притесняват за чекиране и бордни карти.

Резервационната система на WIZZ ще чекира автоматично пътниците, закупили тази услуга, 50 часа преди планирания по разписание час на заминаване, автоматично ще разпредели място на борда (произволно или предварително избрано) и ще изпрати по имейл бордната карта на клиента. Услугата може да бъде добавена още по време на резервацията за полета или на страницата на направената резервация. Услугата за автоматично чекиране е включена в пакета WIZZ Plus, но можете да я добавите и ако в резервацията си използвате услугите Wizz Flex, чекиране на летището, Flexible travel partner или Wizz Priority. Автоматичното чекиране се предлага срещу такса само от 1,50 евро на пътник на полет. Допълнителна информация за продукта и условията можете да намерите на https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/wizz-uslugi/auto-check-in

Wizz Air непрекъснато се стреми да подобрява своите услуги и продуктовото си портфолио, за да отговори най-добре на нуждите на пътниците и да направи процеса на резервация по-гладък и лесен. Услугата за автоматично чекиране се присъединява към разширяващата се гама от продукти в портфолиото на WIZZ от днес. Авиокомпанията предлага богата гама от услуги, помагащи на клиентите да се възползват максимално от пътуването си с WIZZ – подробности за всички услуги са достъпни на wizzair.com.

Андраш Радо, мениджър „Корпоративните комуникации“ в Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да съобщим за добавянето на още една иновативна услуга към нашето постоянно растящо продуктово портфолио. Времето става все по-важен фактор при планиране както на бизнес пътувания, така и на развлечения. С новата ни услуга за автоматично чекиране клиентите могат да спестят време, да оставят задачата за чекиране и изтегляне на бордните карти на WIZZ и да се съсредоточат върху това, което е наистина важно за тях. Ние от Wizz Air непрекъснато следим какви са нуждите на пътниците и продължаваме да разработваме нови продукти и услуги, за да направим пътуването на нашите клиенти още по-гладко.“

* * * * *


За Wizz Air

Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа с флотилия от 120 самолета – Airbus A320, Airbus A321 и Airbus A321neo. Тя предлага над 700 маршрута от 25 бази, свързващи 154 дестинации в 45 страни. В Wizz Air екип от над 5000 авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 41 милиона пътници през последните 12 месеца. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ и е включена в индексите FTSE 250 и FTSE All-Share. Wizz Air е регистрирана в Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), Оперативен одит за безопасност (IOSA), глобалният еталон за признание за сигурност на въздушния транспорт. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните нискотарифни авиокомпании в света, както и най-добрата нискотарифна авиокомпания от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2019 г. от Air TransportAwards – единствените международни отличия, които оценяват всички основни категории във въздушния транспорт. Wizz Air оперира една от най-младите флотилии в света, според последните данни на швейцарския доставчик на разузнавателни услуги на CH-AVIATION.

За повече информация:
M3 Communications Group, Inc, 02/818 70 10, wizzair@m3bg.com
Андраш Радо, Wizz Air Group, communications@wizzair.com


Последвайте ни в Instagram: @wizzair
Последвайте ни във Facebook: @wizzair
Последвайте ни в Twitter: @wizzair

Бележки до редакционните екипи:
• Всички полети се извършват със самолети A320 със 180 места и A321 с 230/239 места
• За свободен достъп до снимки на самолети, екипажи и библиотека с лога, моля, посетете http://wizzair.com/en-GB/press

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *