Нова кампания на Danonino с фокус върху детското забавление през зимата

Боби Чолакова

Като част от нея, всяка опаковка Danonino 4х50 г и 6х50 г, Danonino Захруска и Danonino напитки ще включва магнит от специална лимитирана серия
Тази година Danonino отново предизвиква детската любознателност със своята най-нова промоционална серия продукти, включващи специална колекция магнити. От каране на ски до зимен поход в планината – всеки от общо 15-те магнита изобразява интересна и забавна зимна детска активност и може да бъде открит в промоционалните опаковки Danonino 4×50 г, 6х50 г, както и Danonino Захруска и Danonino напитки. Събрани заедно, колекционерските магнити образуват интересен пъзел

Зимната кампания на млечните продукти с марка Danonino е част от дългогодишната инициатива „Кажи ДА на детската самостоятелност“ в подкрепа на активното детско развитие. Тя цели да насърчи любопитството и интереса на най-малките, като същевременно помага на родителите в поощряването на самостоятелността и изграждането на здравословни навици у техните деца. Промоционалната активност на бранда млечни продукти подкрепя както правилното развитие на децата, така и активния начин на живот, съпроводен с различни идеи за игри през зимата.

„Danonino осъзнава ключовата роля на родителите в процеса на изграждането на полезни навици  у децата през целия им живот и се стреми да бъде техен верен помощник в това пътуване. Именно затова ние предлагаме разнообразни и здравословни продукти, в комбинация с образователни и забавни активности, които развиват детското въображение“ – сподели Даниела Узунова, Изпълнителен директор на „Данон Сердика” АД.

Продуктите от новата промоционална серия могат да бъдат открити в магазинната мрежа в цялата страна.

 
За DANONE в България
DANONE в България е представена от „Данон Сердика“ АД, която е лидер на българския пазар в категорията свежи млечни продукти. Мисията на DANONE като компания е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят. DANONE се стреми да вдъхновява здравословни и устойчиви практики в бизнеса с храни и напитки в съответствие с визията си Една Планета. Едно Здраве. (One Planet. One Health), която отразява твърдото убеждение, че здравето на хората и планетата са взаимосвързани.
Повече информация може да откриете на: www.danone.bg и www.danonino.bg


За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *