Кеш Кредит с награда за най-добро клиентско обслужване и офисна атмосфера

Боби Чолакова

Кеш Кредит, водещата фирма за бързи кредити, е компанията с най-добро клиентскo обслужване в сектора. Tова показват резултатите от независимото проучване, проведено от информационния портал Izbiram.bg. Компанията също е отличена и за най-добра атмосфера и безупречна поддръжка в офисите си.

 

Това е второ поредно отличие за Кеш Кредит в резултат на проучване на Izbiram.bg. То е заслужено признание за целия екип на компанията за усилената работа и старание да предоставят най-добрите и ефективни услуги в областта на микрокредитирането за клиентите си от цялата страна.

 

Изследването на Izbiram.bg се провежда периодично с цел да отличи най-бързо развиващите се финансови компании и да улесни потребителите в избора на най-добрата услуга за тях. Последното проучване бе фокусирано върху офис средата, нивото на грижа за клиентите и спазването на високи и реално внедрени стандарти на обслужване. Кеш Кредит е единствената компания за бързи кредити в България, която е отличена във всички тези категории в 2 поредни години. Като лидер в сектора, компанията залага на съвременна и модерна визия на своите офиси в цялата страна, професионално отношение на служителите, предоставяне на пълна информация на клиента за всички услуги на кредитната институция, непрекъснато обновяване на портфолиото с иновативни продукти и стриктно спазване на правилата, свързани с GDPR.

 

Izbiram.bg е информационен портал, който сравнява условията на компании от различни финансови сектори с цел да улесни своите потребители в избора на най-добрата услуга за тях и като качество, и като цена на българския пазар. За тази цел всяка година сайтът организира проучване на принципа „таен клиент“. По време на последното проучване такъв клиент посети офиси на компании, предлагащи бързи кредити, в София, Пловдив и Бургас и тества нивото на обслужване на място, което предлагат родните небанкови финансови институции.

 

 

За Кеш Кредит:

Кеш Кредит е високотехнологична небанкова финансова институция с фокус върху бързото развитие и налагането на нови продукти и услуги в полза на потребителя. Компанията работи успешно на пазари в Европа, Африка, Азия и Близкия изток. От 2017 г. Кеш Кредит е първата компания в света, която отпуска кредит през Viber чрез интегриран чат бот, програмиран да предоставя обща информация, да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да комуникира с клиентите по актуални теми.

Кеш Кредит използва иновативен модел за кредитиране без аналог на пазара, като кандидатстването за бързи кредити става онлайн, по Viber, във Facebook messenger, чрез обаждане по телефона или в някой от офисите  на компанията в цялата страна. Кеш Кредит постоянно работи по имплементиране на най-новите и модерни подобрения в сферата на финансовите услуги, за да отговори на нарастващите нужди на своите клиенти навсякъде и по всяко време.

За още информация, моля, посетете: https://cashcredit.bg/

 

 

За допълнителна информация:
M3 Communications Group,  press@m3bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *