Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ ще предоставя про боно услуги за бизнеса

Боби Чолакова

Водещото адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ ще предоставя про боно услуги за членовете на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Правните консултации ще са във връзка с извънредните условия, в които бизнесът у нас работи в момента, вследствие на пандемията COVID-19. Всяка първа консултация ще бъде безплатна, а всяка следваща – на преференциални цени. Това решение за про боно услуги е част от цялостната стратегия на компанията за корпоративна социална отговорност.

„Сега е моментът да бъдем заедно като общество и в рамките на БФБЛ като една сплотена общност, да се подкрепяме за по-бързото излизане от настоящата кризисна ситуация. Изразяваме готовност да предоставим на членовете на БФБЛ нашите висококачествени правни услуги при преференциални условия“ – заявиха адв. Владимир Пенков, председател и старши съдружник, и адв. Николай Цветанов, управляващ съдружник на адвокатска кантора „Пенков, Марков и партньори“.

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ е една от водещите правни фирми в България.  В своята 30-годишна история компанията винаги е била водена от принципите на висока социална отговорност и предоставяне на висококачествени правни услуги в полза на бизнеса и обществото като цяло.

Новата политика на адвокатското дружество за преференциални услуги за българския бизнес – и по-специално за членовете на БФБЛ, влиза в сила още от днес. Всяка първа консултация, която е свързана със законодателните промени, последвали от извънредното положение с разпространението на COVID-19, ще бъде безплатна за всеки от членовете на форума. Преференциалните ставки ще бъдат валидни при допълнителни консултации по въпроси, свързани с форсмажорната обстановка. 

За „Пенков, Марков и партньори“:
Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ е една от водещите правни фирми в България. Тя е ексклузивен член за страната на най-голямата асоциация на независими правни кантори Lex Mundi.  В богатата история на PM&P е вкоренена дългогодишна фирмена култура и традиции, изцяло посветени на клиентите и на предоставянето на висококачествени правни услуги, свързани с инвестиции и стопанска дейност. Сред сферите, в които компанията е лидер на правния пазар, са търговско и дружествено право, държавни регулации, данъчно право, недвижими имоти, банково, финансово право и капиталови пазари, съд и арбитраж, IT, медии и телекомуникации, eнергетика и природни ресурси, GDPR, патенти и търговски марки.

Повече за „Пенков, Марков и партньори“ можете да откриете тук: https://www.penkov-markov.eu/За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на email: press@m3bg.com

 * * * *

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *