Асоциация „Докосни дъгата“ ще зарадва деца с диабет тип 1 с коледно парти в ресторант Green Line

На 16.12.2015г. над 30 деца с диабет тип 1 и техните родители ще се забавляват на специалното коледно парти, което асоциация „Докосни дъгата“ организира в новооткрития ресторант Green Line в София. Заведението е собственост на популярния експерт по хранене Петя Раева, която е председател на асоциацията и носител на отличието  „Бизнес дама на 2015“. Тържеството е напълно безплатно за малчуганите, които освен с множество подаръци, песни, танци и викторини, ще бъдат зарадвани и с внимателно изготвено от Петя Раева здравословно меню, подходящо за диабетици, включващо пълнозърнести пици, различни сандвичи, брускети и изкусителните десерти със стевия от специалното, диетично меню на ресторанта.

Голямата изненада на събитието ще е появата на самия Дядо Коледа, а като специални гости са поканени и няколко популярни звезди, чиито имена все още се пазят в тайна.

Детското коледно парти е едно от поредицата събития, които асоциация „Докосни дъгата“ организира в подкрепа на кампанията си „За жов живот“, целяща подпомагане на деца с диабет тип 1 в затруднено положение.

До този момент асоциацията успя да закупи и дари на деца-диабетици осем инсулинови помпи и консумативите за тях, като проведе и няколко мащабни благотворителни събития в подкрепа на каузата. Към кампманията „За нов живот“ се присъединиха редица популярни личности, сред които г-жа Анелия Петкова – собственик на модна къща Bridal Fashion, певиците Силвия и Теди Кацарови, актьора Веселин Плачков, г-жа Мирела Ненчова собственик на златарско ателие SSG и известният ПР Евгени Минчев.  Лице на кампанията и на трапезната вода „New Green Line”, средства от продажбите на която също постъпват в благотворителния фонд на асоциацията, стана певицата Мариана Попова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *