COVID-19 покоси наш известен режисьор!

Режисьорът на „Останалото е пепел “ Георги Костов, чиято премиера по кината беше броени дни преди обявяването на извънредното положение в България, преболедува от коронавирус.

„За съжаление , коварният вирус ме покоси буквално за часове „, казва режисьорът, който не е подозирал , че се е заразил .

„Прекарах извънредното положение в абсолютна изолация, с никой не съм се срещал. За моя огромна изненада, въпреки социалната дистанция и всички мерки за сигурност, които спазвам, се разболях тежко за изключително кратко време и прекарах рождения си и именния си ден на легло. Интересното е, че първите тестове за коронавирус бяха отрицателни и докторите не можаха да диагностицират точно болестта, тъй като имах затруднено дишане, кръвни показатели в норма и
проблемна белодробна картина. Затова ме диагностицираха с бронхит“, разказва той.

И допълва: „Тъй като боледуването ми продължи дълго и на няколко пъти особено вечер ми ставаше изключително зле и получавах пристъпи на задух, реших да се консултирам и с друг доктор, който като ме прегледа и заключи, че по състоянието ми и симптомите ми и изследванията, съм прекарал коронавирус“.

Сега той възнамерява да си направи още един тест и да продължи да спазва социална изолация, както и всички мерки за ограничаване на разпространението на вируса, докато не получи потвърждение от докторите, че не е приносител на вируса.

„Ще използвам времето да се отдам на творческите проекти, които искам да реализирам. Искам само да оздравея скоро, за да мога да ги осъществя . На всички хора пожелавам да бъдат здрави и отговорни „, заключва режисьорът Георги Костов./ show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *