Светило в родната неврохирургия с престижна номинация

Медицинските Оскари ще бъдат връчени на 25 юни в хотел Маринела
Един от водещите неврохирурзи у нас – проф. д.р Христо Цеков, е сред финалистите за шестото издание на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 25 юни в 5-звездния хотел Маринела.
Церемонията NATIONAL MEDICAL AWARDS 2020 ще отличи хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта,  съобщават организаторите от VIP Communication PR.
Проф. Цеков е специализирал в Русия, Германия и Австрия. В продължение на 10 години е началник отделение по Неврохиругия в УМБАЛ „Александровска“ и УМБАЛ „Св. Иван Рилски“. От 2008 г. е в екипа на Болница Токуда, където в момента е началник на Клиниката по Неврохирургия.
Оперира в областта на детската неврохирургия, гръбначно-мозъчната и съдовата неврохирургия, травматологията, дегенеративни и други заболявания. Автор и съавтор на над 150 научни публикации, няколко учебника и монографии.
Проф. Цеков е завършил медицина в Медицински университет – София през 1972 г. Има две специалности – „Обща хирургия“ и „Неврохирургия“.
Патриция Кирилова / PATRICIA KIRILOVA 

PR & Journalist  

VIP COMMUNICATION PR Agency – CEO   

Sofia 1407, AMAYA Residence, 9G Boris Rumenov Str 

  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *