Кемпински Хотел Гранд Арена Банско официално отвори врати за сезона

Боби Чолакова

На 22 май Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отвори врати, с което показа, че е готов да посрещне гости и че стъпка по стъпка се връща към нормалния ритъм на работа, спазвайки всички нововъведени стандарти и предписания.

Първият уикенд беше белязан от четири много топли и слънчеви дни в Банско и малко над 20% заетост. Това беше добра възможност за предлагане на много персонализирано обслужване, което е един от най-важните принципи на веригата Кемпински. За да осигури максимален комфорт на първите гости за този сезон, луксозният хотел беше щедър с ъпгрейдите и късните освобождавания на стаите. За радост на екипа още при напускането на хотела някои от гостувалите семейства са резервирали отново за следващия уикенд.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е внедрил всички стандарти и предписания както от правителството, така и от издадения от веригата наръчник „Kempinski White Gloves Service”, предназначен за всички хотели по света. В допълнение са закупени и машини с UV лъчи, които се поставят в стаите и апартаментите след всяко напускане на гостите, за да могат да се стерилизират изцяло всички повърхности. От днес работят и закритите пространства на ресторантите, целият СПА център, както и е възможно провеждането на по-малки бизнес срещи и събития. Хубава новина за днешния 1-ви юни е, че вече работи и Детският клуб на хотела.

 

,,Относно веригата Кемпински: Създадена през 1897 г., Кемпински е най-старата група луксозни хотели в Европа. Богатото наследство на безупречно персонално обслужване и превъзходното гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на всеки един хотел. Веригата Кемпински вече включва 76 петзвездни хотели и резиденции в 34 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки един от тях отразява силата и успеха на марката Кемпински, без да забравя своето наследство. Портфолиото включва исторически забележителности, отличени с награди градски лайфстайл хотели, изключителни курорти и престижни резиденции. Всеки един от тях излъчва качеството, което гостите очакват от Кемпински, докато в същото време приема културните традиции на своето местоположение. Кемпински е учредител на Global Hotel Alliance (GHA), най-големият в света съюз на независими хотелски марки.

https://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/

http://www.kempinski.com/

http://www.discoveryloyalty.com/

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *