„Lady България“ 2020

Боби Чолакова
Конкурсът „Lady България“ се проведе за тринайста поредна година в лятната градина на ресторант Тюркоаз и събра на едно място ценителите на женската красота . Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди – независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че  много българки са такива.
За участие в конкурса бяха избрани 12 финалистки от над 100 кандидатки за титлата. Дамите, които  дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.
Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли на бутик Резерве. Във второто дефиле момичетата представиха себе си и отговаряха на въпроси от журито. Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Mattew на дизайнерката Веселина Матева.
По традиция „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза. Личната кампания на конкурса е под надслов “От любов към теб” посветена на болните от рак на гърдата, подкрепена от Витацептин- мощен антиоксидант и алтернативна терапия за онкоболни пациенти. Чрез кампанията Лейди България ще предостави безплатни терапии на 5 болни жени. По време на конкурса беше направен търг в подкрепа на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите деца изнесоха мини концерт пред подбраната публика. Водещи на събитието бяха  носителката на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева и актьора Ники Сотиров.
Победителите получиха подаръци от Рефан, Parfois , Revanesse,Body Talk, Skin Professional Dead Sea Cosmetic. Д-р Софиен Реахи подари сияйна усмивка на победителката.Той е и победител в престижният международен стоматологичен конкурс Усмивка на годината.
Журито в състав Стефан Илчев, Мисис България Д-р Полина Паньова, Ива Атанасова, Иван Рупчин, Велина Евтимова, Веселина Матев, Тюркар Тюркер , избра следните победителки:
* Lady Bulgaria universe -Татяна Иванова от Пловдив . Таня е представител на световен бранд бельо Med за България , Сърбия и Румъния.
* Lady Bulgaria world – Вероника Мартинова от Девин. директор маркетинг в консултантска къща и управител на мач мейкинг агенция ,,Идеалната половинка”.
* Първа подгласничка Lady Bulgaria – Мирела Илиева от Варна
* Втора подгласничка Lady Bulgaria Симона Георгиева от Бургас
* Трета подгласничка Lady Bulgaria – Светлана Стойкова от Козлодуй. Организатор на събитието Мисис България Мариана Маринова
Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова.
Снимки:Качество ,дизайн и точност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *