Visa изненадва своите клиенти с топли емоции за студените зимни дни

БОБИ ЧОЛАКОВА

 

Всеки ден Visa България раздава парични награди на стойност 200 лева, а всяка седмица радва 1 от своите клиенти с екскурзия до Тенерифе за двама.

 

София, 18 декември 2015 г. Visa България подготвя специални награди през зимния период за своите потребители, притежаващи карти, издадени до 23 ноември 2015 г., когато започна зимната промоция. Всички физически и юридически лица, които притежават карта Visa, издадена преди горната дата, и направили поне едно валидно плащане на територията на България в периода на промоцията, участват автоматично в томболата за дневна награда за съответния ден, в който е направено плащането. Дневните награди са предплатени карта Visa от 200 лв. Всеки картодържател, регистрирал поне 3 валидни плащания на уебсайта www.visa.bg.com, участва в томбола за седмична награда за съответната седмица, в която е регистрирал своите ПОС-бележки. Седмичните награди са екскурзия до Тенерифе за двама.

 

Visa България ще зарадва 6 български семейства или двойки в рамките на цялата промоция от 23 ноември 2015 до 6 януари 2016, с незабравимо пътешествие до екзотичната и топла дестинация Тенерифе. „Надяваме се по този начин мнозина от верните и лоялни Visa картодържатели да останат доволни и да продължават да се доверяват на нашите грижи не само по отношение на своите финанси, но и за своите изживявания“, споделя Красимира Райчева, Мениджър на Visa Европа за България.

 

За да обхване кампанията възможно най-широк кръг от клиенти и партньори, Visa България предвижда по-малки ежедневни награди. Те ще бъдат предоставени под формата на предплатени карти Visa за 200 лв., за да осигурят повече удобство и сигурност за клиента при ползването на наградата. Основна цел е и да се насърчи ползването на тази изключително полезна и сигурна услуга сред българския потребител.

 

Удобното управление на личните финанси е предпоставка за по-спокоен и по-сигурен живот, което е сред приоритетите на Visa Европа. Компанията работи активно за предлагане на възможност за по-добро управление на личните финанси и спестяване на излишни разходи на картодържателите, което е и основно предимство в ползването на предплатените карти Visa. Тъй като те не са свързани с банкова сметка, а се ограничават до определена сума, с която са заредени, предплатените карти са отлично средство за налагане на практичен и удобен финансов модел на поведение сред българските картодържатели.

 

За Visa Eвропа

За Visa Европа

Visa Европа е компания за технологични разплащания, собственост и функционираща чрез своите банки-членове и други доставчици на услуги за разплащания от 38 държави.

Visa Европа е в сърцето на екосистемата от разплащания, като осигурява услугите и инфраструктурата, която позволява на милиони европейски потребители, предприятия и правителства да осъществяват електронни разплащания. Нейните банки членове са отговорни за издаването на карти, партньорствата с търговци и определянето на търговски и потребителски такси. Visa Европа е и компанията, която обработва най-много трансакции в Европа – повече от 18 млрд. трансакции на годишна база.

Към момента има над 500 милиона карти Visa в Европа, като 1 на всеки 6 евро, изхарчено на континента, е с карта Visa. Общият потребителски разход с карти Visa надхвърля 2 трлн. евро на годишна база, а средствата, похарчени в точката на продажба достигат 1,5 трлн. евро.

Visa Европа е независима компания, която притежава изключителен, неотменим и постоянен лиценз за Европа. Visa Европа работи в партньорство с Visa Inc., за да гарантират разплащания с карти Visa в повече от 200 държави и територии.

За повече информация: www.visaeurope.com и @VisaEuropeNews

Драгомир Гюров

AMI Communications за Visa Европа

 

Dragomir.Gyurov@amic.bg

 

Twitter: @VisaEuropeNews

@VisaEurope_BG

Website: www.visaeurope.com

www.visabg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *