Нестле през ноември

Глобални новини
Мария Габриел поздрави Nestlé и Алианс за Младежта, които ще създадат 300 000 нови възможности в подкрепа на младежта до 2025 г.

Комисарят по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел поздрави Nestlé и Алианс за Младежта за общите им усилия в посока да се предоставят на младежите необходимите знания и практики за бъдещото им кариерно развитие.

  1. Това се случи по повод международния уебинар, на който се обявиха плановете за създаване на 300 000 нови възможности за младите хора в Европа, Близкия изток и Северна Африка до 2025 г. Стартиран от Nestlé през 2014 г., Алианс за Младежта обединява компании, които искат да подпомогнат младите хора да навлязат в пазара на труда.

 

 

Nestlé ще предлага „студена храна“ в борбата срещу изменението на климата

Nestlé се ангажира да обслужва служителите си с по-благоприятни за климата храни чрез Cool Food Pledge – нарастващо движение на работни места, градове, хотели, болници и ресторанти, целящи да намалят емисиите на парникови газове, свързани с храните, с 25% до 2030 г.
С около 300 000 служители по целия свят, Nestlé обслужва около 50 милиона хранения годишно в своите обекти. Компанията вече акцентира върху използването на местни продукти и увеличаването на растителните възможности.

Нестле се нуждае от младите

Младежи развиват уменията си по изграждане на личен имидж в социалните мрежи и управление на проекти за начинаещи в онлайн работилниците на Нестле

 

Над 300 млади хора от цялата страна ще се включат в първия уебинар на инициативата „Нестле се нуждае от младите“ в рамките на Европейската седмица за развитие на професионалните умения. Вторият уебинар ще се проведе на 12.11.2020 (четвъртък), а участниците ще могат да научат повече за тънкостите в управлението на проекти от професионалистите на Нестле.

Срещнете се онлайн с професионалистите на Нестле България на Career Show 2020

 

На 25 ноември представители на Нестле България ще разкажат повече за кариерните възможности в Нестле и ще споделят своите насоки за кариерно развитие в сферата на Career Show 2020.

 

Нестле за по-здрави деца
Популярни майки готвят с децата си по случай Международния ден на готвача, отбелязан от „Нестле за по-здрави деца“
Image description
Image description

Главната редакторка на сп. ELLE у нас Мария Георгиева и нейната дъщеря Ниа приготвиха вкусна вечеря заедно. Те се вдъхновиха от рецептата на Лео, който доказа, че готвенето с децата, освен забавно, може да бъде и полезно, като ги възпитава да ценят качеството на домашно приготвената храна и да изградят полезни хранителни навици.
Модната влогърка Галя Симеонова оценява предимствата, които споделеното готвене допринасят за развитието на нейния син. Антонио проявява интерес към кухнята от малък и често помага на майка си в приготвянето на домашна храна. Те показаха как заедно приготвят вкусна семейна вечеря, вдъхновени от готварския мастър клас на Катето Евро и нейната внучка.

Нашите брандове
Image description

NESCAFÉ 3in1 провокира Ицо Хазарта, Катрин Тасева, Ballan И Надежда, Тита и Иво Аръков да помечтаят

В новата си кампания „Всеки талант си има вкус, открий своя“, NESCAFÉ 3in1 ни призовава да не съдим човека отсреща, преди да го опознаем. Ето защо от бранда попитаха всеки един за какво мечтае.

Тита разкри, че мечтае да бъде винаги близо до любимите си хора и да създаде семейство, когато настъпи подходящият момент. Катрин Тасева се присъедини към нея, но преди това тя иска да завоюва Олимпийското злато. Иво Аръков би искал всички да постигнат хармония със себе си, а популярната двойка Ballan и Надежда мечатят да създадат семейство.

Image description
Image description
Image description


Dolce Gusto Genio S
предлага любимото ти кафе у дома?

 

Да! Вече не е нужно да ходим до кафетерията, за да получим перфектно

балансираното кафе за нас – новата кафемашина Dolce Gusto Genio S дава

прекрасна възможност да се насладим на богатство от вкусове, персонализирайки напитката си от уюта на собствения ни дом. Нейните

революционни характеристики включват система за високо налягане (до 15 бара), бързо и лесно настройване и поддържане, както и повече

възможности за избор на дължината и температурата на напитката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *