Хороскоп за 11 януари

Хороскоп за 11 януари от Антония Мечкова

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
В понеделник ви се ще да се заемете с нови делови проекти, но трудностите са доста, не е изключено да се объркате при важни решения, да сгрешите. Овните едва ли могат да разчитат на добри съветници, и околните имат проблеми. Някои усещат риска и се стараят да изпипват всеки детайл, но така губят обща перспектива. Гледайте си обичайните задачи, ще дойде време и за инициативи.

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този понеделник като Водолеите имате много работа, а и близки ви търсят за услуги. Телците да не се преуморяват, и за вторник ги чакат доста задачи. Вероятно приятели ще помагат, но главната тежест пада върху вас. Някои се притесняват за финанси, други – че усилията им не се ценят високо. Споко, скоро двата въпроса се уреждат, шеф в екипа е забелязал старанието ви.

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Понеделник ви кара да си изясните куп делови въпроси, финансовите сега не ви тревожат. Близнаците да мислят за партньорствата, май трябва да привлекат нови хора. Но и те да се стегнат, слабата самодисциплина ги води в компании, където не им е място – пилеят време, затварят си очите пред грешки. Не си разваляйте имиджа, хората ви вярват и ще ви подкрепят за амбициозен проект.

RakРАК (21.06 – 21.07)
В понеделник имате за уреждане делови и лични въпроси, изпипвайте докрай нещата. Иначе има риск Раците да бъдат ощетени, познати и непознати лесно откриват как да извлекат полза на техен гръб. Друг въпрос, че ако вие се поблазните от такава печалба, ще сгрешите. Не се обвързвайте и за епизодични задачи с хора, които не спазват принципи, правила, сами си работите по-добре.

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
Влиянията от предишните дни се засилват, вероятни са добри шансове за изява и печалби. Едни Лъвове ще мобилизират приятели и екип за изпълнение на нов проект. Идеите са доходни, а другите току обсъждат, бавят се с детайли и пр. Ако действате по своя самостоятелна идея, ще влезете в нов колегиален кръг, създавате интересни връзки. Приключите ли делата, времето ви е за близки.

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
В понеделник вие и Скорпиони проявявате големи амбиции в работата. Девите като Водолеите са в доста благоприятна ситуация за изява, доходи и уреждане на лични неща, няма да жалят време и сили, ако могат да помогнат на друг. Част от знака може да получат задачи на път и с преместване, перспективата е ОК. Други са царе в решаване на финансови проблеми, ще оценят приноса им.

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За началото на седмицата имате сериозни планове, а в работата възникват още куп задачи. Везните няма да отстъпят пред трудности, нито при спорове, но да излагат аргументите си дипломатично. Някои разчитат на помощ от приятели, дано да уеднаквят ритъма си, има риск от изнервяне, претоварване особено за дамите. В разни състезания отстоявате мястото си, но наистина е напрегнато…

SkorpionСКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В понеделник вие и Деви сте много амбицирани в работата, дали това не дразни колеги и познати? Някои Скорпиони са обстоятелствени относно плановете си, докато описват намерения, пропускат шансове за партньорство и печалби. Ако искате да влезете в силен екип, бъдете по-организирани, има доста за учене, шефове може да изберат по-умел изпълнител, има кандидати.

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За тази седмица и вие имате доста амбициозни делови проекти, но дали ви се дава шанс да ги започнете точно днес? По-вероятно е да липсват условия и Стрелците дискретно ще преориентират плана си за работа, ще приключат рутинните задачи и ще се посветят на отдих. Разбира се, ще ловите всяка промяна, скоро ще има възможност да прокарате идеите си, а и да спечелите.

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Понеделник е за позитивни делови промени. Група Козирози ще убедят шефове да подкрепят техни идеи, даже по-нови хора бързо ще се ориентират колко интересно и печелившо може да стане начинанието. Втори получават оферта за постъпване на работа, ще им хареса. Трети влизат в екип, от обединението на сили и финанси с партньори се раждат чудесни инициативи, идват похвали.

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В понеделник вие и Деви ще останете доволни от изява и постъпления. Като Телци трябва да се отзовавате и на молби за услуги от близки, макар на моменти да ви идват в повече. Водолеите са подвластни на това влияние още 1-2 дни, да не изпускат шанс за кариера, ако шефове предлагат работа на път и даже с преместване. Дайте още идеи, а парите харчете с разум, не сте скръндза.

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Понеделник идва с добър делови късмет, но и работата ще е повече, трябва да бързате, за да спазите всички срокове. Някои Риби мислят за сътрудничество и разбирателството с колеги, партньори и близки ще ги пооблекчи. И все пак вечерта си дайте повече отдих, денят е напрегнат и следва да анализирате по-внимателно свършено и несвършено. Мнозина си имат и любовни вълнения…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *