Джино връчва статуетките на Секссимвол на годината

БОБИ ЧОЛАКОВА
Джино Бианкалана ще връчи статуетката на Секссимвол на годината. Победителят от ВИП Брадър е един от популярните личности, които ще удостоят с приз победителките. Освен това брадъра с голямо сърце ще се включи в благотворителната кампания. По време на церемонията ще се проведе търг, за събиране средства за 11 -те останали без майка деца от село Вирове. Всеки ще носи някоя своя вещ, която да се разиграе на търга, но Джино сам пожела да закупи отделно храни от първа необходимост за семейството.
Церемонията се организира за пета поредна година от интернет медиата paparazzi.bg и ще се състои на 14-ти януари от 21 часа в клуб Силикон (ул. Раковски 127).

За Секссимол на годината гласове за първото място събират Гери-Никол, ДесиСлава и Светлана Василева.
В категорията най-секси мъж мускули мерят Едис Пала, Александър Иванов и Мартин Божаков.
След ударната доза риалити формати за най-секси статуетката мерят сили Катя от Ритон, Дони Васлева и Соня Колтуклиева.

Жана Бергендорф и рап-изпълнителките Симона Симова и Лора Караджова се надпреварват в категорията Музика. Най-секси тяло ще отиде при една от трите номинирани – Ани Хоанг, Рени Симеонова и Виктория Джумпарова. Боряна Миткова, Силвия Бахати и Анита Мейзер се надпреварват за титлата Еротичен Секссимвол. Веселина Илчева, Виктория Ананиева и Биляна Евгениева са най-сексапилните плеймейтки, които влизат в двубой.

Не са подминати и секси дамите в бизнеса – номинирани са строителната кралица Йордана Димитрова, дизайнерката Лилиян Едуардс и създателката на 1 метър шоколад Биляна Екснер.
За златната статуетка Секссимвол на Десетилетието ще се борят ветеранките в поп-фолка Андреа, Емануела и Анелия.

Водеща на церемонията ще е актрисата Анна-Мария Чернева.

Paparazzi Bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *