Започва динамичният четвърти сезон на Изгубените съкровища на Египет

Тайните на Древен Египет ще се разкрият пред очите ви в четвъртия сезон на завладяващата документална поредица „Изгубените съкровища на Египет“ по National Geographic. Нови и значими открития отварят прозорец към интригуващата древна цивилизация в осем епизода, които ще се излъчват премиерно от 30 октомври, всяка неделя от 22:00 ч. Четвъртият сезон ще се излъчи в цял свят – в 172 държави на 43 езика.

 

Камерите на National Geographic проследяват работата на водещи екипи от археолози в Египет през цял сезон на разкопки. Учените си проправят път в тунели под пирамиди, откриват отдавна изгубени гробници и изравят мумии на 3000 години. Най-добрите археолози в света се състезават да разкрият тайните на тази древна цивилизация.

 

С помощта на модерни технологии показваме отблизо, както никога досега, вълнуващите разкопки и открития, а археолозите на терена разказват интригуващи подробности. Зрителите ще се пренесат в центъра на събитията с изследователите, които слизат под гробници и намират отдавна изгубени мумии и други невероятни находки. Откритията им са толкова значими, че имат потенциал да пренапишат историята.

 

В прикачения файл ще намерите повече информация за продукцията и отделните епизоди.

 

Още кадри от поредицата ще откриете в линка: https://www.dropbox.com/sh/4pmcnwab8q9jhri/AAA2Cdjm-gZPlm37bveWbA4Ra?dl=0

Задължително е те да са придружени от копирайт – ще го намерите в папката със снимки или в properties на съответния кадър.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *