Хитовият турски сериал „Сърцето ми остава в Егея“ с ексклузивна премиера по Dizi

Телевизионните фенове вече могат да гледат завладяващата продукция с едни от най-любимите турски актьори Оя Унустасъ и Алпер Салдъран по Dizi
Dizi, единственият телевизионен канал с изцяло турска продукция, ще изненада своите зрители с поредна премиера на хитов сериал. Завладяващата семейна сага „Сърцето ми остава в Егея“ официално стартира по Dizi Channel тази седмица и ще може да бъде гледан от милиони фенове по всяко едно време. Пленяваща история се развива в пъстрия свят на Истанбул в продължение на 46 епизода и включва теми като съперничество, пари, страст, любов и успехи.

Сценарият на филма се развива около няколко главни герои. Нене Ираз е умираща баба, която има две осиновени дъщери. Сестрите въобще не се разбират и са почти  врагове, но баба Нене има план. Всяка от дъщерите ѝ има по едно дете – харизматичния Мустафа и очарователната Зелиш. С цел да привлече вниманието на двамата, тя им праща писмо, в което им съобщава, че ѝ остават само два месеца живот и иска те да се оженят, а тя ще им прехвърли земя на стойност 2 млн. евро. Но Мустафа и Зелиш са различни като деня и нощта и не искат да бъдат заедно. Какво ще направят младите – зрителите могат да разберат по Dizi.

В главните роли в интригуващия сериал влизат любимите турски актьори Оя Унустасъ (Зелиш) и Алпер Салдъран (Мустафа). Оя е актриса и модел и този сериал ѝ носи много похвали и признания. Роднините ѝ по бащината линия емигрират в Турция от България, а тези по майчина линия – от Гърция. Родителите ѝ първоначално се установяват в Буча, Измир, преди да се преместят в Истанбул. След участието си в „Сърцето ми остава в Егея“ тя печели роли в още няколко сериала.

Голямата страст на Алпер Салдиран са танците. За първи път излиза на сцена на 5-годишна възраст. След това се насочва към фолклора и най-вече към кавказките танци. В основното училище той продължава да учи както театър, така и танци. След като завършва гимназията по туризъм, Алпер се насочва към специалност „Туризъм“ в Университета в Мармара, но избира актьорството като професия след приключване на втората си година на обучение там. Той влиза в образа на Мустафа в „Сърцето ми остава в Егея“ – роля, за която получава редица похвали от турските медии..

 
 
За SPI International
FilmBox  е международна медийна компания, вече част от CANAL+ Group, която управлява над 62 канала на 6 континента. С основния си канал Filmbox, SPI/FILMBOX е сред най-големите агрегатори на естествено съдържание с Ultra HD качество в света. Работейки заедно с над 1400 оператора в световен мащаб, SPI използва най-новите технологии, за да осигури достъп на своите 90 милиона абоната както до линейна телевизия, така до телевизионно съдържание по поръчка, включително стрийминг на живо в най-висока резолюция и достъп до телевизионни канали от всяко свързано с интернет устройство чрез основните стрийминг канали и местни оператори на онлайн телевизионни канали. Наскоро SPI добави към портфолиото си и Film1 – премиум филмови услуги в Нидерландия, включващи 4 филмови канала и дигитални услуги.
SPI International е водещ доставчик на филми и телевизионни програми на международния пазар вече над 25 години. Здравите партньорства на SPI с основните телевизионни оператори осигуряват завладяващо и силно разпознаваемо съдържание и голямо търсене. За повече информация, моля посетете www.spiintl.com 


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.
на press@m3bg.com

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *