FOREO представя PEACH™ 2 : два пъти по-мощно IPL устройство за домашна епилация

Боби Чолакова
СБОГУВАЙТЕ СЕ С НЕЖЕЛАНОТО ОКОСМЯВАНЕ – FOREO СЪЗДАДЕ PEACH™ 2 И ОХЛАЖДАЩИЯ ГЕЛ FOREO PEACH™ COOLING PREP GEL ЗА КОПРИНЕНО ГЛАДКА КОЖА БЕЗ КОСМИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА –
 FOREO, световният лидер в областта на медицинските технологии за грижа за кожата, пусна в продажба PEACH™ 2 – първото си IPL устройство за домашна употреба. Този уникален уред за епилация в уюта на дома превъзхожда конкурентните продукти с това, че има 2 пъти по-голяма мощност, третира 3 пъти по-голяма площ от кожата и една процедура на цялото тяло с него отнема само 10 минути. С PEACH™ 2 брандът не само представя поредната си иновация, но и навлиза в напълно нова продуктова категория.


Новият уред със своята ободряваща технология позволява безболезнено, ефикасно и копринено гладко обезкосмяване в домашна обстановка. Заедно с охлаждащия гел PEACH™ Cooling Prep Gel безупречните резултати са гарантирани. Устройството е чудесно решение за тези, които са уморени от бръснене и кола маска и търсят дългосрочно решение за обезкосмяване, което наистина работи.

FOREO PEACH™ 2 е налично за предварителна поръчка на foreo.com, като се предлага в два цвята: праскова и мента. Уредът скоро се очаква да бъде пуснат в продажба ексклузивно и в notino.bg.

Какво е IPL?
IPL е акроним на Intense Pulsed Light (интензивна импулсна светлина). Използването на IPL има много предимства, като едно от тях е честото ѝ прилагане като средство за премахване на косми. IPL е лечение, при което се използват силни светлинни импулси, насочени към меланина. Светлината прониква през кожата, докато достигне до най-високото ниво на меланин, където се намира коренът на косъма. Светлината унищожава дермалните папили, които са отговорни за производството на космите, и така постига дългосрочното им и видимо отстраняване. Космите, които са третирани с IPL светлина, падат и след няколко процедури тялото постепенно започва да произвежда по-малко косми. IPL е практичен и дългосрочен заместител на бръсненето, кола маската, обезкосмяването с конец, и други повтарящи се техники за обезкосмяване.

Защо PEACH™ 2?
PEACH™ 2 на FOREO е ефективен начин за премахване на космите без усилие в уюта на дома. Той генерира до 120 светлинни импулси в минута, с което изпраща пропуснатите места в минало. PEACH™ 2 може да осигури впечатляващ брой от общо половин милион светлинни импулси, което е достатъчно светлинно третиране, за да осигури на цялото тяло обезкосмена и копринено гладка кожа за цял живот.

Тъй като днес стандартът на живот продължава да расте, инфлацията е основно притеснение за много семейства, които се борят да свържат двата края. Скъпите козметични процедури в салоните вече не са приоритет. Според проучванията жените от поколението MIllennials са основните клиенти на салоните за красота и грижа за кожата. Те са и демографската група, която е най-силно засегната от инфлацията и сега е принудена да обмисли кои процедури за красота да изостави или да замени с по-достъпни варианти. С новия си уред FOREO предлага решение в тази посока, като предоставя безопасно IPL лечение за домашни условия, което не се отразява разрушително на банковата сметка.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА PEACH™ 2
Патентовано от FOREO, PEACH™ 2 има лампа, проектирана да доставя интензивна импулсна светлина до кожата през прозорец за третиране с площ 9 cm² (над 3 пъти по-голям от този при другите IPL устройства), като безопасно и ефективно премахва космите и предотвратява повторното им израстване, с двойна мощност за по-добри резултати. С широк прозорец за третиране, който покрива голяма площ от кожата, гъвкава глава, която позволява цялостно покриване на извивките на тялото и сгъвките, и вградено охлаждане за безопасни и безболезнени процедури, FOREO PEACH™ 2 прави oбезкосмяването по-лесно от всякога.
На снимката: FOREO PEACH™ 2, брой светлинни импулси

Владимир Чутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа, споделя: „От известно време искахме да навлезем в IPL категорията, най-вече, защото това е категория продукти, която нашите FOREO фенове и клиенти искаха от нас след положителния си опит с други наши устройства и продукти. IPL в домашни условия със сигурност не е нова област, но за нас като марка е. По традиционния за FOREO начин ние искахме не само да създадем нещо, което е различно от това, което се предлага в момента на пазара, но и да произведем устройство, което да е максимално удобно за употреба, с най-добрите възможни резултати. IPL в ново измерение с патентован дизайн на лампата, който осигурява ултрабърза скорост на светлинните импулси и двойно по-добри резултати. Отне ни няколко години да разработим PEACH™ 2 до стандарта, който искахме, но сега сме изключително развълнувани да го пуснем на пазара за нашите клиенти и за широката аудитория.“

PEACH™ 2 е оборудвано и с емблематичната патентована технология за T-Sonic™ пулсации на FOREO. Трансдермалните пулсации преминават през външните слоеве на епидермиса, стимулирайки кожата, за да насърчат светлината да проникне с лекота в космените фоликули. Освен това T-Sonic™ пулсациите помагат за стимулиране на кръвообращението с до 450%, като подпомагат лимфния дренаж и производството на колаген.

PEACH™ 2 разполага също с вградената система за охлаждане. Въпреки че IPL не е болезнено лечение, бързият изблик на светлина може да причини лек дискомфорт, който вградената 360° система за охлаждане на кожата веднага облекчава. Другите му удобства включват интелигентен сензор за кожата, саморегулираща се глава и защитно силиконово покритие. Тези функции активират IPL лечението, когато устройството е в пълен контакт с кожата, приспособено към естествените извивки на тялото, и не позволяват на светлината да се разпръсква извън таргетираните области, което го прави безопасно и ефективно.
На снимката: PEACH™ 2 в действие

Не на последно място идва най-добрият приятел на PEACH™ 2 – PEACH™ Cooling Prep Gel т.е. охлаждащ гел за подготовка. Разработен специално за устройството PEACH™ 2, този лек хидратиращ продукт успокоява, хидратира и охлажда кожата по време на лечението, като помага на устройството да се плъзга с лекота по кожата.

Използването на PEACH™ 2 е много лесно, трябва първо да го регистрирате в безплатното приложение FOREO. След това нанесете PEACH™ Cooling Prep Gel върху обръснатата кожа за още по-интензивно усещане за охлаждане, като не забравяте да го масажирате до пълното му абсорбиране. Изберете интензивност в приложението. Включете PEACH™ 2. Преди първата употреба трябва да изберете предпочитаните настройки чрез приложението FOREO. След това регулирайте интензивността на IPL по желание, като натиснете бутоните + и – на устройството. Поставете прозорчето за третиране плътно върху кожата. За големи площи натиснете и задръжте бутона за светлинни импулси (flash), докато плъзгате устройството по кожата. За малки зони натиснете и веднага пуснете същия бутон.

Нивата от 1 до 3 на устройството PEACH™ 2 са предназначени за чувствителни зони. При употреба на намален интензитет на светлините импулси може да са необходими повече процедури, за да се видят желаните резултати. Докато усещането по време на третирането е комфортно за вас, увеличавайте настройката с едно ниво.

За да научите повече за FOREO, водещата световна марка за медицински технологии за грижа за кожата, и за да сте в крак с бъдещото ѝ развитие и иновации, посетете www.foreo.com или последвайте @FOREO_official в Instagram.

Бележки към редакторите:
Преди да натиснете светлинния бутон, не поглеждайте към устройството, за да избегнете ярката светлина. В редки случаи светлината може да ви се стори твърде ярка. Това не е свързано с риск за безопасността. За по-голям комфорт препоръчваме третирането да се прави в добре осветена стая, за да се намали възприетата яркост. Въпреки това, ако установите, че светлината все още е твърде ярка, препоръчваме да носите слънчеви очила за допълнителна защита на очите. Препоръчваме също така да носите слънчеви очила за допълнителна защита на очите, когато използвате устройството за премахване на окосмяването по лицето.


* * *


За FOREO:

FOREO, водещата световна skin-tech марка, съчетава авангардни технологии и иновации при създаването на новаторски устройства, които спестяват както време, така и финанси, като същевременно осигуряват първокласни резултати в грижата за кожата и красотата. LED светлинна терапия, термотерапия, криотерапия, микроток, T-Sonic пулсации – тези революционни технологии вече не са от сферата на научната фантастика, а реалност. А последният пробив на бранда? Пълна процедура за лице, която отнема само 5 минути, осигурявайки резултати на ниво СПА салон в 3 лесни стъпки. Започнете с LUNA 4 и нейното 1-минутно почистване на лицето, последвано от UFO 2 за свръхзареждаща 2-минутна масажна процедура за лице, за да влеете полезните съставки в най-дълбоките слоеве на кожата, и завършете с BEAR, най-безопасният микротоков уред в света за стягащо и енергизиращо тонизиране на лицето! Добре дошли в света на FOREO.

За повече информация:
• M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *