Спортната драма „Шампион“ покачва адреналина този уикенд в ефира на FilmBox Extra

 Всеки уикенд FilmBox Extra радва зрителите си с уникална селекция от филми от всеки жанр. Тази събота от 22:00 ч. публиката ще има възможността да проследи сюжета на спортната драма „Шампион“ на малкия екран. Филмът представя вдъхновяваща история за прошката на фона на адреналиновия свят на рали състезанията.
 
„Шампион“ разказва за Шон Уидърс, когато е на върха на своята кариера. Той е самоуверен рали състезател, има хиляди фенове и прекрасна дъщеря, но само няколко седмици преди края на най-успешния му сезон, животът му се преобръща. Арогантността и егото на Шон, които са го издигнали до върха, му изиграват лоша шега. Само за миг, една грешка на пистата преобръща живота му изцяло. Как Шон преживява сполетялата го трагедията и дали успява да превърне себе си в достоен шампион, зрителите могат да разберат тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra или в стрийминг платформата FilmBox+.
 
„Шампион“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.
За SPI
SPI International (компания на CANAL+) е глобална медийна компания управляваща 62 телевизионни канала, множество дигитални продукти на шест континента и основен играч в разпространението на съдържание и излъчването му по целия свят. SPI управлява множество безплатни и платени телевизионни канали в регионите на ЦИЕ, Западна Европа, Азия и Адрия, включително ключови европейски пазари като Полша, Чехия, Румъния, Сърбия и Нидерландия. SPI Group притежава набор от емблематични марки, сред които известни имена като FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, заедно с различни тематични канали и стрийминг услуги, включително FilmBox+. Работейки с над 700 оператора по целия свят, SPI използва модерни технологии, чрез които предоставя на своите абонати достъп до линейно телевизионно съдържание, както и on demand съдържание. Повече от 25 години SPI INTERNATIONAL е водещ доставчик на игрални филми и телевизионни програми на международните пазари. Партньорствата на SPI с водещите доставчици на телевизионни услуги осигуряват интересно съдържание, което е силно разпознаваемо и се радва на голямо търсене. За допълнителна информация посетете: www.spiintl.com
 


За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com

M3 Communications Group, Inc., водеща PR компания в България, Ви изпраща некомерсиални съобщения и новини като част от своята основна дейност. Гарантираме Ви, че компанията ни спазва безусловно всички изисквания на Европейския общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Правилата, установени в M3 Communications Group, Inc., както и обръщението на Главния изпълнителен директор, можете да видите тук: https://www.m3bg.com/Privacy-Policy Никога и по никакъв повод Вашите данни няма да бъдат разпространявани, продавани или подлагани на риск от външен достъп. Всеки служител и партньор на M3 Communications Group, Inc. гарантира за това, съгласявайки се със специална клауза в договора си. Ако все пак не желаете да получавате съобщения от нас занапред, моля, изпратете ни имейл с тема „unsubscribe“ и всички Ваши данни ще бъдат незабавно изтрити от нашите сървъри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *