Хороскоп за 10 февруари

Хороскоп за 10 февруари от Антония Мечкова

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
Тази сряда по примера на Близнаците ще се мъчите да разчистите стари проблеми, но опитът няма да е кой знае колко сполучлив. Едно, че Овните разчитат на стари делови партньори, ала другите са на вълната на клюки и разтакаване. Втора група нямат условия за амбициозни начинания, пазарът на стоки и услуги е малък. Преглътнете ниските печалби, важно е да сте на плюс.

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда се не сяда, а и вие сте доста нетърпеливи за промени в деловата си изява. Доста Телци ще имат възможност да изяснят въпросите, които толкова живо ги засягат. И да остане нещо за по-нататък, не настоявайте. Вечерта си дайте отдих, обсъдете положението с близки и познати, почерпете се. Сигурно ще има за какво, само че не бива да прекалявате с удоволствия, и утре е ден…

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда бързате да наваксате делови и лични пропуски, Овни ще се поучат и също ще разчистват стари проблеми. В повечето случаи обаче не става дума само за обективни пречки, а и за сработването в екипа, колегите действат рутинно, някои направо са се отпуснали. Близнаците ще дадат пример лично, търсят новаторски идеи, проектите им са амбициозни, ще запалят и околните.

RakРАК (21.06 – 21.07)
Хубава сряда, работата ви върви, макар че не се изтъквате много пред шефове и колеги. Раците са положили големи усилия за изпълнение на свои задачи, вече могат да разчитат на по-осезаема подкрепа от влиятелни роднини и приятели. Не сте спекулирали с такива връзки, хората не случайно ви имат това доверие. Необвързаните мислят за семейство, дом, имат финансова база…

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
За вас сряда е по-напрегната, но вие не искате да се отказвате от деловите си планове. Лъвовете да се помъчат да избегнат поне острите спорове в екипа, с партньори и клиенти, а ако са обещали някому услуга – да не я отлагат. Вкъщи също имате грижи, но дамите от знака се справят по-умело. Господата може да си навлекат укори, близките май не оправдават тяхното упорство за службата.

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
В сряда вие и Риби трябва да прокарвате много тактично мнението си, не сте в позиция да командвате. Пък и да имате власт, сговорчивостта в екипа е важна, колеги и подчинени трябва да влагат в работата си сърце. Девите да потърпят, да анализират обективните условия, скоро ще се намери кой да им помогне. А и преодолените трудности и огорчения са здрава основа за нови приятелства.

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сряда открива добри перспективи за деловата ви изява, но не бързайте да използвате шансовете, клиенти и партньори не са убедени във възможностите ви. Везните ще изпипват всяка задача, това е най-убедителната препоръка за техните умения. И същевременно ще се пазят от клюки и интриги, трябва да спечелят и доверието на влиятелни хора… Успявате да уреждате важни дела.

SkorpionСКОРПИОН (23.10 – 21.11)
До края на седмицата имате достатъчно време да обмислите деловите си идеи и да подготвите практическото им изпълнение. Скорпионите ще подтикват и колеги и близки да бъдат по-организирани, някои уж гонят амбициите си, но без да се съобразяват с обстоятелствата. Вие анализирате проблемите в екипа, търсите решение и разширяване на дейности и печалби, привличате съюзници.

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда Козирози ви внушават да понамалите деловото темпо и амбициите, все пак работите и с други хора… Повечето Стрелци ще се съобразят с условията в деловата сфера, време е за практични планове и грижливо избягване на риска. Околните ще одобрят тази тактика и ще ви подкрепят с онова, което е по силите им. Не ги винете, че са консервативни, ще има дни и за смели промени.

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В сряда намалявате деловия си хъс, ще го внушавате и на близки Стрелци. Но това не значи, че Козирозите ще се откажат от деловите си планове. Въпреки трудностите и неразбирането напредвате, а и печелите приятелството на куп колеги, шефове. Ще дойде време вие да помагате на по-млади и неопитни както вас подкрепят, окуражават. Вечерта анализирайте свършеното през деня.

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Като в четвъртък ще се държите настрана от спорове, които не ви засягат. Но това не значи, че Водолеите ще си правят оглушки за разни подмятания или че не виждат рисковете в дейността на екипа. Покажете и на другите да действат внимателно, вашето старание е продължително, търпеливо, добронамерено и ще бъде възнаградено. Който ви цени – цени, пък иначе нека си се оправя сам.

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Тази сряда избягвайте спорове с близкото си обкръжение, като Девите трябва да прокарвате много търпеливо идеите си. Някои Риби доста помрачняват от този ход на делата си, но ако запазят спокойствие, по-лесно ще откриват малките шансове за изява и печалби. Ще се намира и кой да ви подкрепи, сега дамите са по-благоразположени и находчиви, с такава помощ ще се справите…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *