Кемпински Хотел Гранд Арена Банско започна новата година с нова награда TripAdvisor Traveller’s Choice

БОБИ ЧОЛАКОВА

Хотелът отново е сред победителите в престижната класация за най-добрите хотели в България на най-големия международен сайт за пътувания

Банско, 9 февруари 2016: Само преди броени дни Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се нареди сред победителите в класацията на TripAdvisor Travellers’ Choice™ за водещи хотели през 2016г. Хотелът бе отличен в три категории- „Топ 25 хотели в България“, „Топ 25 луксозни хотели в България“ и „Топ 25 хотели в обслужването” за четвърти пореден път от престижната класация.

Всички хотели, включени в класацията на TripAdvisor са избрани въз основа на мненията и коментарите на потребители от цял свят, публикувани в рамките на една година. Победителите от Traveller’s Choice се отличават с качество и стойност на предлаганите услуги.

По повод на наградата генералният мениджър Карстен Зойберт коментира: „За нас това отличие е не само голяма чест, но и отличен старт на новата година. Радваме се, че ежедневните ни усилия да предлагаме гостоприемството и качественото обслужване, с което Кемпински са известни, са били оценени от нашите чуждестранни гости. Бихме искали да благодарим на всички, които допринесоха за това признание, a ние ще продължаваме и занапред да се стремим да предлагаме най-луксозното и първокласно обслужване в България.“

За да прочетете мнения и коментари за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско в TripAdvisor, моля посетете този линк: http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g318870-d551018-Reviews-Kempinski_Hotel_Grand_Arena-Bansko_Blagoevgrad_Province.html.

За TripAdvisor
TripAdvisor® е най-големият сайт за пътувания в света, предлагащ възможност на туристите да планират и резервират идеалното пътуване. TripAdvisor предлага съвети от милиони туристи и голямо разнообразие от туристически възможности и функции за резервации, които проверяват стотици уебсайтове, за да намерят най-добрите цени за настаняване. Брандираните обекти на TripAdvisor представляват най-голямата общност за пътуване в света, достигайки 350 милиона посетители месечно, както и повече от 290 милиона мнения и коментари, които обхващат 5,3 милиона хотели, ресторанти и атракции. Обектите работят в 47 страни по света.
За „Кемпински”:
Създадена през 1897, „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински” включва 76 петзвездни хотела в 31 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.
Съобщението до медиите е подготвено от:
Емилия Кордева ▪ Мениджър „Маркетинг и Връзки с обществеността”▪
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ▪ ул.Пирин 96 ▪ 2770 Банско ▪ България
Тел +359 749 88888 ▪ Факс +359 749 88560 ▪ emiliya.kordeva@kempinski.com

За резервации или още информация – посетете:
www.kempinski.com/press • www.globalhotelalliance.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *