Годишни награди за бизнес постижения „Мисис Дама на годината“ 2016

9098БОБИ ЧОЛАКОВА

На 18  март 2016 г  в бална зала „Монтесито“  бяха раздадени за осми пореден път годишните награди  „Мисис Дама на годината“  2016. Собственик  и продуцент  на  наградите  и организатор на церемонията  са  агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” и тяхната собственичка Меги Савова.

Това не е поредният конкурс за красота. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“.9190 Те са майки, те са приятелки, те са делови 9999партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места… Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото .

5днНад 200 дами бяха кандидати за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 8.

По традиция гостите на вечерта  бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина на Мидалидаре Естейт представени от сомелиера Мишо Марковски и Снежана Спасова – организатор на събитието „Сомелиер на годината“.

9190Водеща на събитието беше Мариана Маринова Мисис България 2007.

Събитието подкрепи благотворителната кампания „I am beautiful. Фотографии на “Мисис България” 2015Венета Славова , Дони Василева Grandma Universe 2016, Супер модел на България– Джулиана Гани , Мис Силикон – Габриела Попова и певицата Бони, бяха продадени на търг.   Фотографиите са дело на Теди Грозданов , грим – Малена Санчез.

Наградените получиха подаръци от Тonino Lamborghini, „Бяла вода“ – минерална вода със сребърни йони, Gold Collagen, Gallerato, Премиум Хелт Продактс и Беностан България – най-оригиналните лайфстаил козметични продукти в българския пазар и др.

9876Информация за наградените дами на годината:
  

 1. Категория „Строителство и архитектура“ – 9900Александра Терзиева от фирма “Papadopulos Stone”;
  Управлява фирмата заедно със своя съпруг; фирмата е основана преди 26 години; компанията внася и произвежда изделия от естествен камък; създали са и производствена фабрика; „Papadopulos Group” е моден диктатор в индустрията на българския пазар.
  Наградата бе връчена от Славка Занева.

 

 1. Категория “Собствен производствен бизнес“
  Наградата получи – 99999Пламена Сиракова от “Vikis Hydraulics”
  Фирмата е основана през 1989 от баща й. Основната дейност е металообработване и производство на хидравлични цилиндри и компоненти за различни видове техника. Основната й дейност е намиране на пазари и комуникация с клиентите. От 2 години функционира нова производствена база, в момента строят и нова част.  

  Наградата връчи Биляна Тончева
 2. Категория „Най- добро представителство на международна марка“
  Наградата получи Ваня Цолова – Sandro Ferrone – Милано
  Ваня Цолова е завършила икономика и управление на социално-културни дейности, както и психология; от 25 години е в частния сектор; със съпруга си притежават холдинг от 10 работещи компании в различни сектори; от 3 години се занимава с дамска мода като представител за България на италианския дизайнер Sandro Ferrone.
  Наградата връчи Анелия Петкова
 3. Категория „Най- добър организатор на ивенти“

Наградата получи – Ваня Гергова – Сватбена агенция Ваня Стил

Ваня Гергова е създател и вече 15 години управлява сватбена и парти агенция „Ваня Стил“ – град Пловдив. Има опит в ресторантьорството и така се е родила идеята да създаде агенцията. Работата й е много красива, но отговорността да създаде най-щастливия ден за хората е много сериозна. За нея професионалното отношение и клиента винаги са номер едно.

Наградата връчи Вики Божилова

 

 1. Категория „Медицина, красота и естетика“

Наградата получи „Spectro Aesthetics”

Основна цел на екипа на „Spectro Aesthetics” e да предостави на своите клиенти висококачествени продукти и ефективни решения. За постигане на тази цел се разчита на висококвалифициран екип от специалисти в областта на медицината, кинезитерапията, както и на качествени продукти с доказан произход. Различават се с висококачествени продукти, подкрепени със сериозни клинични проучвания.

Наградата връчи д-р Венелина Милева

 

 1. 9197Категория „Журналистика”
  Наградата получи Ина Георгиева  – главен редактор на списание „Твоят бизнес“.
  Списанието се издава от 2003 г. Тя е главен редактор. По образование и призвание Ина Георгиева е музикант, по професия журналист. Казва, че годините в списанието са най-уникалния университет на реалния бизнес благодарение на десетките й срещи с предприемачи и консултанти. И най-вече заради стотиците статии по различни теми, касаещи бизнеса.  

  Наградата връчи Явор Цаков
 2. Категория „Благотворителност“ –  за  благотворителните кампании  организирани от КГБ – Клуб на готините баби,  подпомагащи студенти в неравностойно положение.  Наградата получи Дони Василева.
  Наградата връчи Мариана Маринова – „Мисис България“.
 3. Категория „Най- лоялен партньор” – Даринка Кръстева, собственик на туристичека агенция „Дари Травел“.
  Наградата връчи Роксана Рок.
 4. 9.-Траян-БожиловднЗа трета година се дава награда за силните мъже на България –
  Mr. of the Year, които подкрепят своята половинка да се развива в професионален и личен план. Носител е Траян Божилов– половинката на Мисис България Вики Божилова  

 

 

Фотограф  ВАЛЕРИ ЗАХОВ   BiNet TV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *