Наталия Гуркова и Жени Калканджиева ще оценяват миски в Югозапада

БОБИ ЧОЛАКОВА

 

„Ще изградим център за жени жертва на домашно насилие“ – обяви организаторката Ани Палашева

На 26-ти март от 20.00 часа ще станем свидетели на бляскав гала спектакъл – „Мис Югозападна България“, част от конкурса „Мис България“.
Креативните дизайнерки, диамантените принцеси Соня Атанасова и Силвана Данаилова ще превърнат последния панорамен етаж на Мол Ларго в сърцето на Благоевград в холивудски декор.
За да оценяват коя е най-красивата в Пиринско в състава на журито участват – шестата по красота в света Жени Калканджиева, Ирина Папазова, Наталия Гуркова, Ива Атанасова и Денис Касъмов,както и Д-р Петрана Каляшева, естетичен дерматолог.
Почетни и специални гости ще бъдат Нина Найденова – заместник министър на Младежта и спорта, Иван Аспарухов – зам.-министър на регионалното развитие и благоустройство, както и Кирил Котев – кмет на Община Сандански, Димитър Бръчков – кмет на Община Петрич, Николай Георгиев – Кмет на Община Кресна, Любомир Терзиев – Кмет на Община Хаджидимово и от Благоевградската община представители ще са Христина Шопова – заместник кмет по културата и колегата й зам. кмет по строителство и сигурност Янко Янков, като последните ще присъстват от името на кмета, който по същото време е в чужбина. .

Младата и красива Ана Палашева е собственик на лицензираната марка Мис Югозападна България. Тя е участник, спонсор и жури на редица от най-престижните конкурси в страната и чужбина, както и предприемач, най-младото лице на корицата на списание Бизнес Лейди. Ана Палашева е организатор на събития, за които дълго се говори.
Юрист по образование, специализира ивент мениджмънт и мениджмънт и маркетинг на лукса в Италия. Търси и подкрепя благотворителни и социални каузи.

Младата дама е и съсобственик на Catwalk Casting Agency с Димитър Димитров, председател и основател, която събира в себе си едни от най-добрите имена в модния бранш. Изцяло ориентирана е към откриване и продуциране на нови лица.
Работи в модния бранш от 10 години, като първите си стъпки в модата прави като асистент на г-жа Миропа Кьосева. Работи в общи проекти с най- големите модни агенции в България, „ Визаж“ и „ Интерсаунд“, чийто представител е в момента за Югозападна България. Продуцира и организира десетки конкурси и модни мероприятия редом с най-големите професионалисти в модния бранш.
В ролята на водещ ще видим Атанас Михайлов, а за музикалните десерти ще се погрижи Любен Киров.

Претендентките за титлата – Мис Югозападна България ще дефилират на сцената с уникални тоалети на Princess fashion studio.
А каузата на красивата надпревара ще бъде – създаване на център за жени, претърпели насилие с подкрепата на Община Благоевград.
Седмични вип пакети за всички участнички подсигурява планинския комплекс Ривасайд в ски столицата на Балканите – Банско. Ривасайд е генерален спонсор на конкурса, а благодарение на Causa Prima специалисти по ивент маркетинг, форматът е с разпознаваема визия и бляскаво представяне.

Premier Group PR&Advertising

Bulgaia, Sofia
26 „11 august“str.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *