Рапърът F.O. ще е специален гост на Black Beats by DJ Doncho

Най-бързата уста на българския хип-хоп за първи път в :PM Club

 

На 5 май нашумелият рапър F.O. ще реди своите рими в столичния :PM Club! Той ще е специален гост на партито Black Beats by DJ Doncho, което се организира всеки четвъртък в чест на най-доброто от световната хип-хоп сцена. Тази седмица заедо с DJ Doncho зад пулта застава DJ Cass!

F.O. е сред най-активните имена от новата вълна млади артисти в жанрa, а стилът му вече е разпознаваем от всички. В края на 2014 година той пусна дебютния си двоен албум „За хората от другата страна на микрофона“, съдържащ внушителните 37 парчета. Сред тях е и безспорният хит „Няма чакай“ с над 5 милиона гледания в Youtube и пробив в MTV. Признанието не закъснява и рапърът получава наградата за най-добро MC за 2015 година на българските хип-хоп награди.

F.O. става известен с парчето „Big Meech“ в колаборация с варненския рапър Dim4ou. То става изключително популярно през лятото на 2012 година, а днес песента има над 6 милиона гледания в YouTube.

За любителите на хип-хоп и R&B всеки четвъртък :PM Club и DJ Doncho организират партито Black Beats by DJ Doncho. В следващото издание на 12 май специален хост на Black Beats ще бъде NDOE, а зад пулта отново ще видим DJ Doncho и DJ Cass. Седмица по-късно (19 май) клубът организира и специалното Old School Black Beats by DJ Doncho в колаборация с DJ Chukee. Последният четвъртък на месеца PM Club ще посрещне феновете на хип-хопа заедно с DJ Big Bo и NDOE.

На 5 май Black Beats by DJ Doncho започва в 22.30 часа

Вход: 10 лева

Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/108955832848500/

„Няма чакай“ на F.O. в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=vr7Xy8POfEM

 

Програма на Black Beats by DJ Doncho през май

5 май / четвъртък

BLACK BEATS by DJ DONCHO w/ DJ CASS

Special Guest F.O.

 

12 май / четвъртък

BLACK BEATS by DJ DONCHO w/ DJ CASS

HOST: NDOE

 

19 май / четвъртък – GARDEN OPENING WEEK

OLD SCHOOL BLACK BEATS by DJ DONCHO w/ DJ CHUKEE

 

26 май / четвъртък

BLACK BEATS by DJ DONCHO w/ DJ Big Bo

HOST: NDOE

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *