Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново с номинация за LIFESTYLE Awards 2016

БОБИ ЧОЛАКОВА
Церемонията е на 6 юни в Гранд хотел България

999Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново получи заслужена  номинация от годишните награди  за индустрията във високия клас –  V.I.P.   LIFESTYLE Awards 2016. Церемонията ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.
Замъкът е уникален частен проект, създаден като туристически атракцион, място за разходка, забавление и отмора. Изграден е изцяло в приказен стил и привлича многобройни туристи от страната и чужбина със завлядяващ архитектурен стил, красив парк с езеро, художествени галерии, винарна, параклис,  зона за игри и конна база. Началото на строежа е поставено през 1996 година и оттогава досега целият проект, дизайн и изпълнение се осъществява от неговия собственик Георги Тумпалов само с лични средства, без помощи, дарения, кредити, заеми или други инвестиции.
990С всяка изминала година Замъкът се превръща от туристически обект от Регионално през Национално значение до  световноизвестна атракция.
Доказателство за това са изключително успешното участие в Световното Туристическо изложение в Лондон, което спомогна за включването на Замъка като част от организираните програми  на лидерите в туризма, като TUI и Balkan Holidays. Златна звезда от международната Туристическа Борса в София, Наградите от VIP Communication и силното присъствие в големите международни платформи, като Trip Advisor и Escape Rooms International. Участието на Замъка в силния международен конкурс в Италия A’Design Awards донесе заслужената първа и втора награда в конкуренция с 18 000 проекта. А със спечелените златен и сребърен  приз  рейтингът на България от 85 място в момента е на 33-то. Тази награда е признание както за архитекта и дизайнера Георги Тумпалов и за целия му екип, така и за усилията на целия туристически бранш в региона и в България. Благодарение на постигнатите резултати и на високия рейтинг последваха покани за участие в международни форуми в САЩ и в Сингапур.
„Замъкът е част от красотата на България и част от надеждата на всички, че тази красота ще направи хората по-добри и българите по-горди“, коментират резултатите от своите усилия и успехи от Замъка в Равадиново.
През 2016 г. спечелилите наградите за лайфстайл индустрията ще бъдат избрани в следните категории: НАЦИОНАЛНА МАРКА, МЕЖДУНАРОДНА МАРКА, ЛУКСОЗНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ЛУКСОЗЕН РЕСТОРАНТ, ЛУКСОЗЕН ХОТЕЛ, ЛУКСОЗЕН БУТИКОВ ХОТЕЛ, ЛУКСОЗЕН GOLF CLUB, Луксозен интериор DESIGN STUDIO, ЛУКСОЗЕН УЕЛНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН ФИТНЕС ЦЕНТЪР, ЛУКСОЗЕН SPA САЛОН, ЛУКСОЗЕН BEAUTY САЛОН, Esthetic CLINIC, МОДЕН ДИЗАЙНЕР, ЛУКСОЗЕН БУТИК – мъжка/дамска мода, ЛУКСОЗЕН SWIM & WEAR БУТИК, ЛУКСОЗНИ БИЖУТА & АКСЕСОАРИ, ЧАСТНО БАНКИРАНЕ, ОТКРИТИЕ НА ГОДИНАТА, СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА, ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ, NIGHT CLUB,  YACHTING, КАЗИНО, КЕТЪРИНГ УСЛУГИ и други.
Церемонията ще продължи инициативата на организаторите от  VIP Communication PR  за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ!  Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.
ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *