Новите модели скенери на Brother получиха официален сертификат от Kofax

БОБИ ЧОЛАКОВА

Моделите на японската марка осигуряват пълна съвместимост със системите за дигитализиране на документи

 

Двете актуални продуктови линии от скенери с марката Brother получиха препоръка от лидера в доставянето на софтуер за обработка на документи Kofax. Това включва двата модела професионални плоски скенери Brother PDS-5000F и PDS-6000F, както и гамата от настолни скенери ADS 2.0 (ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N и ADS-3600W). Всички тези устройства са преминали независими тестове и са получили сертификат за съвместимост с платформите Kofax VRS® (VirtualReScan) Elite 5.1 и Kofax Express 3.1.

Kofax VRS® е патентован софтуер за подобряване на сканирани изображения, който повишава продуктивността при дигитализиране на документи и оптичното разпознаване на текст. Така се пести време и се увеличава работоспособността на всички служители, имащи отношение към работата с хартиени оригинали.

„Получените сертификати Kofax демонстрират доверието на индустрията за обработка на документи към продуктите на Brother. Те са надеждна, ефективна и пестяща време инвестиция, която в истинския смисъл на думата е „на ваша страна.“, каза Ива Тотева, Мениджър продажби и маркетинг в Brother България.

Топ възможности за всякакви приложения

Професионалните модели Brother PDS-5000F и PDS-6000F са перфектният избор за сканиране на много широк набор от носители – от крехки хартиени оригинали, до каталози и снимки. Те са подходящи за сканиране дори на книги и паспорти. Възможността за автоматично двустранно сканиране значително повишава производителността, която достига до 80 страници в минута. Освен това двата модела се справят със сканирането на много дълги страници с дължина до близо 6 метра (5994 мм) с едно движение.

Brother PDS-5000F и PDS-6000F могат да сканират към файл, имейл, PDF с опция за търсене, Share Point, FTP, мрежово устройство или директно към принтер. Те работят на всички основни платформи – Windows, Mac и Linux и идват с драйвери, съвместими с TWAIN 2.2, ISIS, WIA, ICA и SANE, за поддръжка на най-различни работни среди.

Оптимална гъвкавост и безпроблемна работа

Настолните скенерите от фамилията Brother ADS 2.0 също поддържат автоматично двустранно сканиране със скорост 50 стр./мин. Те са разчетени за натоварване до 5000 страници месечно и имат тава 50 листа, които могат да бъдат различни като размер и тип. Така се поддържа сканиране на всичко – от карти и лични документи – до дълги транспаранти.

Скенерите от фамилията ADS 2.0 могат да бъдат свързани, както локално по USB, така и в мрежа – с кабел или безжично. Налична е възможност за сканиране директно към USB флаш памет, наред с вече стандартните опции за сканиране към имейл, FTP или мрежово устройство.

При тази серия е обърнато особено внимание на прецизното боравене с носителите. Скенерите ADS имат сензор за типа на сканирания оригинал и усъвършенствана система с реверсивни ролки, която гарантира, че се поема само един лист. В допълнение, моделите ADS-3000N и ADS-3600W имат и сензор за засядане на хартия, който защитава документите от повреда. Наред с това се извършва и автоматично изправяне на изображението и пропускане на празните страници.

Всички модели от тази гама позволяват задаване на потребителски профили, които дават възможност за бързо сканиране с натискането на един бутон към предварително зададена папка.

 

За повече информация:

Соня Славчева

WellDone Marketing /PR \ Advertising

E-mail: sonya@welldone.bg

 

За Brother

Brother е световно известна  технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *