HTC България с нов сервиз в страната

С цел подобряване на сервизното обслужване на телефоните с марка HTC компанията  избра нов сервиз  за  България. HTC ще си партнира дългосрочно с „Булграм“ – лидер на българския пазар и част от Хърватската веригата сервизи „Аграм“. Компанията  поддържа сервиза  на редица водещи производители на телефони и български мобилни оператори. „Булграм“ приема HTC телефони за сервиз от 11 ноември, a през декември ще започне и да ги отремонтира на територията на България. Дотогава Булграм ще работи като Collection point и ще събира телефоните в офиса си в София, а ремонтът ще бъде извършван в досегашния сервиз на HTC в Румъния (Regenersis).

“Сигурни сме, че наличието на сервиз в България значително ще подобри и ускори логистиката и сервизното обслужване на телефоните HTC в страната. Приветстваме Булграм като наш партньор и вярваме, че сътрудничеството ни ще бъде в полза както на клиентите ни, така и на бранда HTC.”, заяви Николай Нанков,  регионален мениджър на HTC за България и Македония.

Сервиз „Булграм“  – гр. София, Околовръстен път 36, Перла Парк, ет. 3

Телефон за контакт: 02/445 23 30

За HTC

HTC Corporation се стреми да бъде на върха във всичко, което прави. Основана през 1997 г., компанията  създава много награждавани мобилни устройства и иновативни за индустрията технологии, включително и моделните линии смартфони НТС One и НТС Desire. Преследването на изключителността е в сърцето на всичко, което правим. От вдъхновяващ дизайн и знакови технологии за виртуална реалност до мобилни решения за потребителите по цял свят. HTC е листвана на Тайванската фондова борса (TWSE: 2498). www.htc.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *