adidas Football представя обувките Speed of Light за сезон 2016/17

adidas Football представи обувките Speed of Light, авангардна гама показана в старта на сезон 2016/17.

 

Вдъхновена от цветовете създадени от пречупването на светлината по време на експерименти за достигане на скоростта на светлината, обувките се предлагат в слънчево червено, слънчево жълто и искрящо сини цветове. Тя включва моделите на adidas X16+ PURECHAOS, Ace 16+ PURECONTROL and MESSI 16+ PUREAGILITY.

 

X16+ PURECHAOS, който е проектиран за най-бързите играчи в света, е преобразен в слънчево жълто, за да символизира максимална скорост. Най-леката и най-аеродинамична обувка на adidas се отличава с ултра модерната PURECUT SOCK SYSTEM, която покрива връзките на обувките, за да осигури перфектно прилягане към крака.  X16+ PURECHAOS ще бъде носена от имена от ранга на Гарет Бейл и Луис Суарес.

 

ACE 16+ PURECONTROL, една от най-иновативните обувки в индустрията и първата в света високо технологична бутонка без връзки, е преобразена в поразителен слънчев червен цвят. Горната част изработена от Primeknit и технологията NON STOP GRIP (NSG) предлагат несравнима повърхност за близък контрол над топката. ACE 16+ PURECONTROL ще бъде носен от играчи като Пол Погба и Иван Ракитич.

 

MESSI 16+ PUREAGILITY е преобразена в искрящо синьо. Вдъхновена от най-добрият футболист в света, обувката се отличава с вградената система на връзките PURECUT и иновативната технология SPRINTFRAME, проектирана да осигури стабилност с възможно най-малко тегло.

 

Сам Хенди, Вицепрезидент по дизайна каза: „Линията Speed of Light е най-динамичната гама от обувки, която adidas някога е представял, проектирана да помогне на играчите да се откроят и водят на терена. Ръководена от най-бързата обувка, която някога сме създавали и обувката, която контролира топката на друг ниво, нашите бутонки ще бъдат неразделна част от развръзката на някои от най-големите мачове между най-добрите играчи в света този сезон.“

 

За допълнителна информация, моля посетете adidas.com/football или facebook.com/adidasfootball или следвайте @adidasfootball в twitter.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *