Максим Бехар – „Бизнес лидер на годината“

БОБИ ЧОЛАКОВА

Максим Бехар – „Бизнес лидер на годината“,

а фирмата му – най-креативен офис

 

 Максим Бехар спечели Първо място в категория „Бизнес лидер на годината“ на годишните награди на b2b Media. Компанията му M3 Communications Group, Inc. взе награда за най-креативно офис пространство. На церемонията, която се състоя вчера в Capital Fort, бяха връчени отличия в 19 категории на водещи компании от българския бизнес.

„Бизнес лидер на годината“ е значимо признание за мен, което може да получи само този, който има силен екип до себе си. Благодаря на целия екип на М3 Communications Group, Inc. за професионализма и подкрепата. Поздравявам и b2b Media за инициативата да отличи интересните бизнес проекти на 2016 г.“, каза Максим Бехар.

 

През миналата година Бехар получи престижната награда Stevie за най-добър мениджър в света. На тазгодишните награди на Българската асоциация на PR агенциите M3 Communications Group, Inc. стана PR Агенция №1 за 2016. Максим Бехар е включен в изданието Global PR Power Book 2016 на авторитетния британски седмичник PR Week, което представя водещите световни PR експерти. Той има още десетки световни и български награди, преподава в редица университети и участва в конференции и форуми за модерния PR и социалните медии по цял свят.

За Максим Бехар

Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат, президент на Световната PR асоциация (ICCO). Максим Бехар управлява и чешкия офис на най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies, той е и почетен Генерален консул на Република Сейшели в България. Председател е на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

 

За b2b Media

b2b Media e информационен сайт за бизнес новини. Той обединява целия поток от новини на български език, както и много на английски език в икономическата сфера. Дневно на портала се акумулират над 750 новини. Информацията е огромна по отношение на бизнес сферата и предлага на едно място всичко, което се търси и намира в интернет пространството.

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc.

press@m3bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *