SOFIA FUSION FESTIVAL се завръща през ноември с нова сцена и още по-шарена програма

БОБИ ЧОЛАКОВА

Третото издание на есенния двудневен музикален Sofia Fusion Festival ще се състои на 4-ти и 5-ти ноември 2016 в Sofia Live Club. Както и в предишните издания, програмата на Sofia Fusion Festival, освен чуждестранни, ще представи и интересни по стил и облик български музиканти. Очаквайте скоро повече информация за всички изпълнители в програмата на фестивала. Билетите ще бъдат пуснати в продажба през септември.

На 5-ти ноември за първи път в България  ще посрещнем световнопризнатия мултиинструменталист и композитор Nadishana  и неговото трио.

Nadishana / Kuckerman / Davidyants Trio

Група Foltin са любимци на много фестивални посетители това лято – всеки, който ги е слушал и гледал на живо, знае, че Foltin са доста щури музиканти.Изпълненията им се помнят дълго от публиката – театралната форма, подобна на кабаре, се превръща в истински мюзикъл. В музиката им са забъркани много различни музикални жанрове: електро-акустичен алтернативен рок, кабаре, фънк, ембиънт и джаз. Перфектният звук в Sofia Live Club е добре познат на Foltin и музикантите се радват, че на 4 -ти ноември ще свирят за пореден път там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *