Празниците на изкуствата „Аполония“ с почетен приз от Морските Оскари

БОБИ ЧОЛАКОВА
Церемонията на 14 август в Созопол ще отличи  социалните инициативи на Ротари Клуб в града


Едно от най-мащабните и дългогодишни културни събития в България – Празниците на изкуствата „Аполония”, ще получи почетно отличие от Морските Оскари на церемонията в неделя. Този голям български фестивал се провежда ежегодно в края на лятото в Созопол. Негов основен организатор е Фондацията за изкуство „Аполония”, създадена през 1991 г.
Годишните награди за значими постижения в Морския ни регион ще отличат не само инвестициите и предприемачеството в региона, но и социалните инициативи и културните традиции, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Церемонията ще се състои на 14 август, неделя, в ресторант Глория Мар в Созопол.
Събитието ще възнагради социално-образователната инициатива, която вече 10 години поощрява креативността на десетки деца в региона – Олимпиада за математика и литература. Инициатор и организатор на детската олимпиада в Созопол е собственикът на хотел ”Вила Лист” Иван Илиев, който е сред основателите на Ротари клуб в града.

Сред номинираните за престижните морски награди е и един от най-луксозните и мащабни морски комплекси у нас – ваканционно селище Дюни. Предприемачът и бивш депутат  Николай Пехливанов, основател и председател на борда на директорите на Green Life Development and Resorts. Green Life Development & Resorts, също е сред номинираните, както и луксозният ваканционен проект  Созополис в категория за Съхранение на автентичния архитектурен стил. В конкурса участва и един от най-зелените хотелски комплекси по родното Черноморие – „Сънрайз“ в Приморско. Емблематичното казино Хризантема в Слънчев бряг също се включи в конкурса, както и най-големият в България атракционен парк „Хепи Ленд“. Партньори на MARINE LIFESTYLE AWARDS 2016   са Националната Уелнес и СПА Асоциация, Българо-сръбската търговска камара, Софийската търговска камара, Бизнес Клуб Лондон и други. Подробности в сайта на организаторите агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън – www.vipcompr.com.
Най-успешните инвеститори и предприемачи от морския регион, гости на церемонията, ще се насладят на най-новото вино на нашия пазар с марка Бонония Естейт и ще получат към почетните плакети  подаръци от Pure GOLD COLLAGEN® и от веригата за качествена парфюмерия D&P.


VIP COMMUNICATION Agency
 providing full services in the sphere of 
 advertising, pr, marketing and event management. 
 A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005. 
 Sofia, 
 

 

VIP COMMUNICATION Agency
providing full services in the sphere of
advertising, pr, marketing and event management.
A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *