REEBOK ОЗНАМЕНУВА НОВИТЕ ОБУВКИ CROSSFIT® NANO 6.0 С ФИТНЕС ДЕМОНСТРАЦИИ И ОТСТЪПКИ ЗА КЛИЕНТИТЕ

АНТОНИ ЧОЛАКОВ

Reebok е водещият глобален доставчик на облекла и обувки CrossFit®. Reebok CrossFit Nano 6.0 е последното превъплъщение на най-търсената обувка в CrossFit залите по света. Непрекъснато еволюираща, гамата Nano продължава да демонстрира отдадеността на Reebok да прецизира и проектира най-новаторските CrossFit обувки създавани досега. Reebok CrossFit Nano 6.0 предлага една от най-иновативните подметки за тренировки, отличаващи се с анатомична форма, която едновременно е комфортна и сигурна.

 

Reebok CrossFit Nano 6.0 представя нов силует, който е създаден да подпомага движението на крака при натоварване. Обувката осигурява естествена стабилност и контрол, благодарение на моделираните по нов начин пета и стелка, а новата еластична тъкан от Kevlar® я предпазва от бързо износване.

 

За да отбележи пускането в продажба на новите CrossFit Nano 6.0, Reebok ще организира демонстрация на CrossFit упражнения в представителния магазин на марката в Сердика Център, София. Тренировката ще се проведе на 10.09.2016 г. в часовете от 12:00 ч. до 14:00 ч. и от 17:00 ч. до 19:00 ч. Тя ще бъде водена от сертифицирания CrossFit инструктор Кирил Любенов, основател на първата лицензирана зала в България “CrossFit Dream / Ultimate Training”. Посетителите ще могат да получат персонална консултация за предимствата на този тип упражнения.

 

В деня на демонстрациите, всички предлагани артикули от колекция есен/зима 2016 на Reebok ще бъдат с 10% отстъпка.

 

 

CrossFit Nano 6.0 е налична в представителните магазин на Reebok в Сердика център, гр. София и Гранд Мол Варна, гр Варна.

 

За повече информация, посетете @Reebok или се свържете с:

Георги Манчев

PR Manager – B+RED

Email: george.manchev@bplusred.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *