VIP Brother възлага на Миглена Ангелова да смени Жана в „целувката на Юда”

БОБИ ЧОЛАКОВА

Само ден след началото на VIP Brother 2016, най-известните Съквартиранти могат да се похвалят с истински интересно ежедневие, наситено с тайни мисии, тънки интриги, много смях и малко любов.

 

Тази вечер ще видим неочаквания обрат в тайната мисия на Жана – „целувката на Юда”. След като колоритната певица не се справи със задачата си за времето, което Големият брат и беше дал, днес ще проследим как той ще се обърне към друг, много по-обигран играч с тази задача, а именно Миглена Ангелова. Ще се справи ли приказливата водеща с тайната си мисия и какъв е залогът, ще разберем още тази вечер.

 

Само ден след влизането си в най-известната Къща, новите Съквартиранти могат да се похвалят и с първите остри противоречия. Главни герои в тях са Миглена Ангелова и Жоро Торнев, които ще се опитат да наложат на ексцентричния Алек Сандър идеите си за поддържане на реда в Къщата. Ще доведе ли първото противоречие до бавно обособяване на лагерите или широко скроеният Алек ще забрави бързо за случилото се, предстои да разберем.

 

Големият брат обеща комедия с неочакван край и ще даде на зрителите точно това! В първата седмична мисия Тайният бос на Къщата ще определи три двойки по различни критерии, а всяка от тях ще има различна задача, тясно свързана с другия в двойката. Защо комедията е гарантирана и как Роро се превръща в състезателка по синхронно плуване, а Ирина трябва да прекара няколко минути в поза полу клек, ще разберем още тази вечер в 20.00 часа по NOVA.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016  http://nova.bg/vipbrother.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *