Министри, депутати, лекарски и пациентски организации връчват медицинските награди днес

БОБИ ЧОЛАКОВА

Поли Паскова пее за призьорите, водещи са носителят на ИКАР Симеон Владов и журналистката Патриция Кирилова

Министри, депутати и партньорите на Националните медицински награди 2016 –  Български лекарски съюз, Национална пациентска организация, Националното сдружение на общопрактитуващите лекари и Български фармацевтичен съюз, ще връчват престижните статуетки на светилата в родната медицина тази вечер в хотел Рамада.
Второто издание на годишните награди  NATIONAL MEDICAL   AWARDS   2016  ще възнагради хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта, информират организаторите от ВИП Комюникейшън.
Водещи на вечерта ще бъдат Златният глас на България -носителят на престижния ИКАР, 0600Симеон Владов и журналистката и ПР-експерт Патриция Кирилова, облечена с бална рокля от модна къща АМНЕЗИЯ. Церемонията ще открият младите таланти от Клуб по спортни танци Денсинг Тайм София. За родните медици ще пеят  оперният певец Орлин Чолаков – Трубадура, фолклорната звезда 07000Поли Паскова и голямата изненада на вечерта – неврологът д-р Неделя Щонова, позната на зрителите като водеща на предаването „Духът на здравето“ по БТВ. 
 Призьорите ще си тръгнат не само със статуетки и почетни грамоти, но и с подаръци от козметичния гигант Роза импекс и с качествените аромати на парфюмерийната верига Ди Енд Пи.  Както и с ваучери за копирни услуги от най-модерния принт и копи център в София – ZOOM  на бул. Никола Вапцаров. Ще има и специални изненади от туристическа агенция ТЕЗ ТУР.  Гостите ще се насладят на руйното червено вино от ВИЛА МЕЛНИК, както и на колекция испански бели вина и ароматно розе.

 Залата на събитието ще бъде изпълнена с цяло съзвездие от светила в родната медицина,  за които мечтаят най-големите болници по света, но те остават тук, в България. Сред тях са хирурзите – акад. Дамян Дамянов, доц.д-р Иво Петров, проф. д-р Георги Чернев,  доц. д-р Васил Каракостов,  д-р Славомир Кондов,  д-р Веселин Маринов,   неврологът проф. д-р Ивайло Търнев,  д-р Ивайло Христов, както и е кипите на най-добрите болници у нас Сити Клиник, УМБАЛ „Св. Анна“ – София, Уни Хоспитал Панагюрище, Медика Албена и дентална верига ЕО Дент.

Повече информация в сайта на организаторите: vipcompr.com .


ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА 
 
VIP COMMUNICATION PR – General manager

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *