Три дни шопинг и забавления под покрива на Мол Марково Тепе

БОБИ ЧОЛАКОВА

„Защото е време за теб!“ е мотото на търговския и развлекателен център в сърцето на Пловдив

 

Мол Марково Тепе отвори вратите си за първите посетители на 28 октомври. Кметът на гр. Пловдив инж.Иван Тотев пожела попътен вятър на новия търговски център, а първите посетители бяха посрещнати с питка и шарена сол от солистите на ансамбъл „Тракия“.

Още в деня на откриването най-новият мол в града зарадва гостите си с безкраен шопинг маратон, подаръци и отстъпки за всички. Циркови артисти и фокусници забавляваха малки и големи, а концертът на Влади Ампов-Графа събра стотици хора пред сцената, които заедно с него припяваха хитовете му.

В събота, на всеки кръгъл час на различни места в Мол Марково Тепе, танцьори от цялата страна взеха участие в своеобразен флашмоб. Те привлякоха вниманието на посетителите с невероятните си умения в модерните и класически танци. Михаела Филева и ВенЗи бяха другите звезди, които пяха пред пловдивска публика и заредиха клиентите на мола с добро настроение.

 

Мол Марково Тепе напълно оправда своето мото: „Защото е време за теб!“ и посрещна всички семейства с техните деца в неделния ден. Молът бе огласян от детски смях, а безбройните забавления, танци и песни оставиха без дъх малките палавници. Актьорът Николай Станоев също бе в центъра на купона, разказвайки своите „Приказки по телефона”.

 

Днес е Хелоуин, и разнообразни занимания, игри и състезания ще отбележат по подобаващ начин „страшния“ празник. На сцената в Мол Марково Тепе е предвиден детски конкурс с награди, карвинг демонстрации, а от 17:30 до 20:30 ч. желаещите могат да си направят екстравагантен грим, с който да впечатлят всички в нощта на Вси Светии.

 

Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

 

Следете Facebook страницата на мола – www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

За повече информация:

 

Martin Raykov

PR Agency IGM

 

www.igm.bg

igm@igm.bg

 

Ivan Georgiev

PR Agency IGM

 

www.igm.bg

igm@igm.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *