ПРЕСКОЧИ ОГРАНИЧЕНИЯТА И ИЗСЛЕДВАЙ ГРАДА С НОВИТЕ ADIDAS PUREBOOST

adidas Running представи новите обувки adidas PureBOOST. Вдъхновени от и създадени за бегачите, за които всяко тичане е шанс да изследват, PureBOOST предлагат разнообразен, динамичен и адаптивен дизайн, позволяващ на бегачите да преодолеят всеки елемент от градския пейзаж.

 

PureBOOST има по-висока пета и прогресивно изваяна средна част на подметката BOOST, с по-широка предна част за оптимална опора по време на бягане при завой – перфектна за тичане в градска среда. Външната част на подметката също е проектирана, за да отговори на специфичните изисквания за бягане в града, с гума разположена в средната част на подметката за допълнителна стабилност и защита. Проектираната като еластична мрежа, външна част на подметката, осигурява превъзходно сцепление като в същото време позволява на стъпалото да си взаимодейства хармонично със средната част на подметката изработена от пяната BOOST.

 

В същото време, новата текстилна горна част е изключително адаптивна и влиза в синхрон с походката на бегача. Новата конструкция на двойно обгръщащия стъпалото език,  осигурява подкрепа, но също така позволява на крака да се движи в хармония с горната част на обувката.

 

За разработването на продукти за бягане, използваме нашия научно-изследователски екип, който използва системата за тестване на продукти ARAMIS – технология за проследяване на движението, която позволява детайлен анализ на движението на тялото. Всичко това ни вдъхнови да проектираме обувка за бягане в града, отличаваща се с елементи, адаптиращи се към различните предизвикателства.

 

Стефан Шнайдер, продуктов мениджър PureBOOST в adidas, каза: „Бегачите по целият свят превръщат градовете в свои спортни площадки и използват тичането, като начин за опознаването им. С  PureBOOST искахме да дадем на тези бегачи изключителен инструмент, с който да прескочат собствените си граници и да превземат града.“

 

Следвайте ни с @adidasrunning в twitter, Facebook и Instagram.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *