Българският болид със световна премиера на SIN R1 550 в Женева

Екипът на Росен Даскалов покорява най-голямото международно изложение 2017

Създаден от русенския инженер Росен Даскалов български болид   ще има световна премиера на най-новия модел SIN R1 550 по време на най-голямото Международното автомобилно изложение Женева 2017 – 9-19 март.
SIN CARS се завръща на световната автомобилна сцена с повече мощност, иновативен интериор и много подобрения със SIN R1 550.
Новият специално разработен двигател с 550 к.с и сух картер прави автомобила по-мощен, но не и за сметка на комфорта. Страничните дифузьори с нов дизайн подобряват въздухопотока в двигателния отсек.
Допълнителните карбонови елементи в екстериора и 40 мм повдигаща система в предната и задната част са само някои от подобренията в новия модел. Има и нова, по-мощна електрическа система на динамото с нова CAN конфигурация на пауър модул-а.
Интериорът е не по-малко интригуващ, разработен съвместно с водеща компания с областта на интериорния дизайн и разработката на индивидуални интериорни решения.
SIN R1 550 е с изцяло нови седалки, проектирани във фабриката на SIN CARS – нерегулируеми, карбонови седалки, базирани на моделите, използвани в състезателните автомобили, но много по-комфортни, с по-добър дизайн и по-ниска позиция в купето.
Освен това автомобилът има опция за вграждане на секвенциална състезателна скоростна кутия с падъл шифт.
SIN CARS направи своя дебют на Международното автомобилно изложение Женева 2016 с модела SIN R1 RS, като на предстоящото изложение се очаква още по-голям успех и по-вълнуващи преживявания.
В допълнение към елегантната улична версия на автомобила, през 2017 на щанда на SIN CARS ще бъде представен и състезателният SIN R1 GT4, който вече две години покорява най-популярните писти в Европа и САЩ.
Българският екип ще бъде разположен на щанд 5034, зала 5 на изложбения център Palexpo в Женева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *