Пловдивска компания завладя Европа с производство на 500 000 велосипеда

БОБИ ЧОЛАКОВА

MaxEurope  с номинация от VIP Business Awards 2017  

Една от най-устойчивите в развитието си български компании с трайно присъствие на 00090международния пазар – холдингово дружество MaxEurope, което притежава марките Shockblaze, Ferrini, Sprint, Chipolino и Velotec, заема над 50 000 кв.м, дава работа на над 1000 служителя и произвежда 500 000 велосипеда годишно, получи заслужена номинация от Бизнес Оскарите.
Церемонията VIP Business Awards 2017, организирана за трета поредна година от VIP COMMUNICATION, ще обедини значимите постижения в икономиката ни на 9 март 2017 г. от 20 ч в зала Амбасадор на хотел Рамада Пловдив Тримонциум.

 MaxEurope е дружество, гледащо на познанието и професионализма като на своите основни сили, благодарение на годините ноу-хау и опит, натрупани от Макском.
„В MaxEurope ние разбираме, че ако искаме да бъдем конкурентни на международния пазар, техническите нововъведения, качеството и посто- янната изследователска дейност са крайно необходими. Ние сме готови и твърдо решени да приложим все по-строги стандарти за качество, така че да предлагаме един действително конкурентен и модерен продукт на купувачите си, проектиран и създаден с истинска страст. Уверени сме в нашата способност да доставяме продукти от най-високо европейско ниво, благодарение на вътрешната организация, въвеждаща най-строги средства за управление на качеството“, издава тайната на успеха екипът на създателя на холдинга Максим Митков.
Мисията на Макском, друго дружество в холдинга MaxEurope, е да задоволи търсенето на висококачествени велосипеди на пазара, които са достъпни за всички, които гледат на велосипеда предимно като на средство за придвижване. Макском произвежда класически велосипеди с традиционен дизайн, които могат да бъдат изработени и по поръчка с марката и логото на вашето собствено дружество. Тези безопасни, качествени продукти са приложими за всякакви нужди. Европейското производство гарантира надеждност, кратки срокове за доставка, а също така отлично качество.

Сред номинираните за Бизнес Оскарите са и други лидери в производството с международен пазар като БЕЛЛА България, Рефан, както и един от най-мащабните инвеститори у нас – Кепитъл Холдинг Груп АДСИЦ.

 Една от най-бързо развиващите се малки общини в България – Мирково, която успешно подпомага и бизнеса в региона, получи заслужена номинация от Бизнес Оскарите.

За най-новия проект, финансиран от община Мирково по енергоефективни мероприятия за сградите на ОДЗ „Дора Габе“, дейностите бяха възложени на фирми от региона.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *