Ивел Йорданов с покана за NEW YORK FASHION WEEK 2018

БОБИ ЧОЛАКОВА

Българският модел Ивел Йорданов веднага след финала на най-мащабното модно събитие в България – Sofia Fashion Week SS 2017, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV,получи официално покана за участие в Модната седмица следващата година в Ню Йорк.

Новината потвърдиха и от ПРофайл.

 Лицата на Седмицата на модата бяха   Ивел Йорданов и казакстанския модел и водещ Екатерина Краснова.За финалната вечер  видяхме Ивел  Йорданов в последната модна колекция на   Carducci – луксозната марка на  турският дизайнер Осман Узун.

Името на Ивел изгря на сцената на престижния конкурс за мъже модели  Мистър София, продуциран от Атанас Лазаров.

Следват покани за световни конкурси в Анталия,Португалия и призови места,статуетки и награди.

Сега Ивел Йорданов ще стяга куфарите си за Ню Йорк,където е поканен да бъде лице на Модната седмица.

„Изключително съм развълнуван и щастлив от поканата. Обещавам да представя по най-добрия начин името на страната ни и благодара лично на Петя Димитрова и Виолета Донкова за възможността да имам под ръка най-стилните костюми при дефилетата ми тук в България и зад всички модни надпревари в чужбина. Бих искал да благодаря лично и на Маринела Арабаджиева,Мария Бонева и Атанас Лазаров за подкрепата през годините.

Изтрелването ми в New York Fashion week е голямо призвание за мен и голяма гордост. Няма да забравя и създаваенто  на първия Sofia Fashion week,който оставя в сърцето ми.„ сподели Йорданов пред медиите.

От модната централа в Истанбул лично топдизайнера Осман Узун се е заел с колекцията на Carducci за да бъде представянето на нашия роден модел на световно ниво.

 

Aгенция за публични комуникации „ПРофайл – Европа“

Skype: prprofile

София 1000

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *