Mister MANHUNT International Bulgaria 2017 представя новата серия Wilkinson Sword

/КРОСС/Успешния модел и реалити герой Мариян Кюрпанов, който спечели престижната титла на Менхънт в сетовен мащаб и завоюва 6-то място в света ще търси новия български модел.
Али Алиев пък завоюва 7-мо място в Корея.
Да изберат кой ще бъде новият Менхънт на 6-ти април в реномирания клуб Планет ще се проведе модната надпревара, организирана от Ирина Папазова, собетвеник на лиценза за България.
13 са момчетата пртенденти за титлата, които ще получат най-новата серия от Wilkinson Sword, основана в Лондон през 1772 г. от Хенри Нок.
Днес Wilkinson Sword е на второ място в света на шейвинга. Свързва се с много традиции, но същевременно и с много иновации.
Висококачествените продукти Wilkinson Sword, произведени с ножчета Solingen, Германия, са сред най-успешните в асортимента за персонална грижа – системи за бръснене за многократна употреба с титаниево покритие – Quattro Titanium.

В момент на пазара най-новия и предпочитан хит модел е Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive, който предлага супер комфортно бръснене със своите 4+1 ултра остри ножчета с титаниево покритие Solingen.

Стилизиращо ножче с титаниево покритие ви помага по-лесно да оформите трудно достъпните места, като бакенбардите и зоната под носа. Има и овлажняваща лента с Алое Вера и Жожоба, които подхранват кожата.

Новоизбраните модели ще могат да опитат Wilkinson Sword Quattro Titanium Precision всичко в едно – бръснене, оформяне и подстригване.

4-те степени на тримера спомагат за по-лесното стилизиране на лицето и бакенбардите. Самобръсначката може да се използва и под душа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *